Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2625502

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
13 skott efter 50 min speltid, samma bild igen och dessvärre skapar vi inte mer än så heller. Så uselt passningsspel, så lågt tempo, vi kommer en och en istf samlat som ett lag, det ser uppgivet ut och det låter också så när man hör på intervjuerna. Även detta år ser ut som ett misslyckande. Krisen fördjupas känns det som

Tycker inte man kan lasta Rautio för målen!

0-3 nu, bedrövligt försvarsspel
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Osj02: Ja, och så faller 0-3 också. Timret kommer 2 mot 3, där den ene är Dahlin, som åker ifrån Pasic och sedan tar Sellgren över och följer honom. Men från bakifrån målet tillåts Dahlin spela upp mot ett naket timmer i slottet. Och varför är detta timmer så naket? Därför att Pasic fått för sig att gena förbi målet och förstärka Sellgren för bevakningen av Dahlin. I stället för att begripa att hans position ska vara att neutralisera det timmer som Dahlin får passa till.

När det nakna timret får passet sidledsflyttar sig Berguven för långt varpå hans vänsterbur blir öppen och där siktar nakettimret in 0-3. Möjligen är Berguven lite skymd och ser inte skottet, eftersom vi har en luleback och ett timmer inne i vår målgård och det vete fan vad de har där att göra.

Vid det här laget borde förstås Pasic ha kommit in i och helt begripit sin roll i Bulanhockey utan puck. En sådan här miss som Pasic nu levererade är ju en sådan som Bulan "normalt" bänkar spelaren efter. Men ambitionen nu, när laget fungerar som det gör, är ........ begränsad ...

Men det har varit många nya rekryterade och den tid och de resurser som behövts för att träna till Pasic att inte göra ett sådant misstag har rejält saboterats av Kempegate, där Judas Kempe först sänkt laget inifrån och nu fortfarande sabbar mentalt.

Den här matchen är till slut helt körd.
Kommentera