Luleå HF

115829 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2642821

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Och till alla realistiskt intresserade meddelas att Ljugano nu kört åttonde matchen sedan Judas Kempe anslöt. Häromdagen satte han ju faktiskt ett mål för Lugano men för övrigt har han inga mål eller assist.

Om man räknar bort att han i PP lyckades lägga en assist till mål, dock mål i egen kasse.

Men i gårdagens match som Ljugano torskade mot Zürich fick Judas inte till något skott på mål, men imponerade med 14,9% vunna tekningar och blev dessutom utvisad.

Snacka om att trivas!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Tio minuter spelat nu och senaste minuterna har Öret fått till lika många anfall som Luleå. Och sätter plötsligt 0-1. Precis som väntat, av matchbild och bogey team.

Inte oväntat står Allard och schwamlar när målskottet kommer. Strax innan har Allard stänkt puck i egen zon i "gammal fin Allardordning" först genom tvåmeterspass till annan Luleåspelare, omgiven av Ören, sedan genom att lägga en indian till ett fritt Öre i slottet.

För Satan, Allard, vad fan gör du? Vi trodde du hade skärpt dig nu. Bänka honom, ta in 16-årige Oliwer Sjöström i stället!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Hr skapat en formtabell som visar hur många poäng lagen tagit de senaste 8 matcherna.

Att jag valt just 8 matcher beror förstås på att det var då Luleå - som då hade allra sämst form i SHL - satt ned och snackade ihop sig om att gå tillbaka till 2022-hockey.

Intressant.

Nu har vi spelat 7 minuter mot Öret och fram till nu har Luleå fullständigt kört över Öret. Men inga mål. Så då kommer väl 0-1 strax...
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Vi trycker Öret ned i skoskaftet just nu bara mata på nu :)
Kommentera