Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2651662

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Bachada14: Ja, vem vet? Med en sniper som kan sätta passen från Limpan, samt en stabil back som inte slår bort puckarna skulle det vara möjligt. Fast chansen att sådana förstärkningar rullar in idag .....

Plastsjö är ett jobbigt lag. De kör extremt defensivt försvaret först med super-Larmi i mål och därför jävligt svårt för något lag att måla på dem.

Och så har de tillräckligt skickliga spelare att måla tillräckligt på de spelvändningar de lyckas ta.

Så där håller de på, och det räcker nästan alltid.

MEN. De har en växel till. OM de ligger under i slutet av en match ändrar de spelsystem fullständigt och går till attack 100% offensivt. Och då är de j-t starka och svårt för andra lag att stå emot, speciellt som de överrumplas av ett plastlag som plötsligt ger allt framåt, som vore de unghästar på hingstutsläppet en vår.

Luleå är dock det lag, som när Bulanhockeyn fungerar och Lassi är på Lassinivå, faktiskt kan rubba plastlaget. Genom att försvara sig inte bara lika bra utan t o m bättre. Men för att vi ska lyckas krävs att vi också petar in någon eller några baljor framåt. Och det blir svårt om vi inte lyckas utnyttja de PP vi får. Limpan kommer att göra sitt men medspelarna måste bli rörligare, söka upp positioner och smälla in de pass de får.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Med en sniper som kan sätta passen från Limpan
----------------------------------------------------------------------------------------
När hade vi senast en sniper av RANG i Lileå Hockey? Det känns som att det var i "forntiden" någon gång. Kan du komma på någon på rak arm. Jag gör det då inte...
Kommentera