Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2659645

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Även om det är två dagar till nedsläpp har man förstås redan börjat fundera på förutsättningarna inför norrderbyt.

Vi leder ju inbördes möten med 2-1 men nu blir det riktigt svårt. Apan tycks komma till Delfinen med fullt lag medan det är oklart hur många vi saknar.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Who gives a shit really???? Vad har vi att spela för egentligen???

Och NU!!! har '''''apan''''' jävligt mycket att spela för, TILLL SKILLNAD FRÅN OSS...
Så det lär knappast bli några tröstaktiga bjudpoäng till oss den här gången...
Som jag i ärlighetens namn tycker att vi fått oss 'till skänks' vid ett flertal tillfällen på senare år, när det slutat oavgjort och vi egentligen borde ha förlorat under ordinarie tid...

Men visst, det skulle då vara för att om möjligt "i en utopisk värld" försöka att "sluta sjua istället för åtta" och därmed "i en utopisk värld" hoppas att örebro INTE slutar tia, för då är det ju skitsamma ändå.

Men det är ju en Gudomlig Lycka!!...., att vi med hjälp av HALVA FINLANDS LANDSLAGStjejer!!! vunnit 6 raka SM-Guld på Damsidan i en ANKDAMMSkonkurrens! För det är faktiskt vad jag anser att det FORTFARANDE är.
Men det är väl vad vi får trösta oss med...,, för dom som nu '''Orkar!?? engagera sig i det''', vilket jag i och för sig har STÖRSTA BEUNDRAN FÖR!!!, och det menar jag från hela mitt hjärta!

Jag har dock Oerhört svårt för att SJÄLV känna någon som helst ADRENALINKICK av att bevittna Damhockey, och 'konstatera' att Luleå/Mssk vinner "ytterligare" SM-Guld på Damsidan, med '"rådande förutsättningar'".... Snart kanske vi är ikapp de "Forna" storheterna Mälarhöjden/Bredäng....., och kanske också "i en utopisk värld" de ännu mer "Forntida" storheterna Nacka HK, vad det lider?......
Jag tycker det säger allt om Damhockeyn i stort, och Intressevärdet däri... No offense.....
End of story.....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Realisten: Du har ju sedan länge förklarat att det enda du bryr dig om är om Luleå Hockeys herrlag vinner glud. Men för övrigt skiter du i allt och har bara negativa kommentarer att komma med, i bästa SIMON KARLSSON-stil.

Nu skiter du i herrhockeyn, och nu skiter du i damhockeyn. Det kanske är dags att du skiter i att informera oss andra om detta nu.
Kommentera