Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2660186

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Noterar att TV4+ koncentrerar sig på Fiskrenset-Malmet som "huvudmatch" vilket förstås visar hur mycket de är med eller rättare sagt: inte är med.

När de har högintressanta Luleå-Apan eller Röglet-HuVa att välja på. Men då måste de ju resa till konstiga byar <100,000 invånare, dit inte SL-kortet gäller. Säkert roligare att åka till Götet, käka jätteräksallader uppe i gothiatornet, spana in brudar på avenyn över några pilsner.

När det gäller Luleås lag tycks vi köra med det bästa v förmår avseende målvakt och backar.

När det gäller forwards är det lite rörigare. Berglund saknas, Ola saknas, Stenqvist saknas, Ihs Wozniak saknas. Och Bulan kastar om och testar nya konstellationer.

Mest spännande kanske att hon nu sätter Limpan och Ponta tillsammans, där Ponta går center, medan Tyrre saknas där. I stället fyller man på med fysik i form av Eklind. Kan det fungera? Ja, det får vi se, det vet vi inte förrän det prövats.

Såvitt jag kan se kommer Apan med full garnityr - dvs med det lag som stått för överlägset mest matchstraff och avstängningar i sHL i år - och bakom dessa ställer de lille ängslige Gustaf.

Ja, fy tusan. Det här blir tungt.

Apkraft organiserar förstås speciell buss upp "Medlemskap krävs. Avresa från Skellefteå kraft arena 16.30, påstigning Frasses Piteå 17.20." Ska de försöka hämnas för att vi ägde sönder Apans läkare nere i Schtan i höstas? Kasta Frasses Skrovmål på isen. Huga.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Haha, ja jag vet att en hel del reagerat på att Frölunda förefaller vara huvudmatch påfallande ofta. Det var ngn som ställde frågan till SHL-kontot på twitter, men fick väl bara ngt flummigt svar.

Norrlandsderbyt eller bottenträskdrabbningen bör ju vara mer intressant än Frölunda en kväll som denna.
Kommentera