Luleå HF

115828 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2664845

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
DamPölsan lyckades när sekunder återstod av PP smälla in 2-1 och vinner därmed första matchen.

Retur i Övik på onsdag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Och så uppdatering om Judas Kempes öden och äventyr sedan han lämnade Luleå för att trivas i Ljugano.

Det har ju inte blivit någon succé precis, även om han trivts. Ljugano har spelat 15 matcher i serien sedan superstjärnan Kempe anslöt.

Sammanlagt har Kempe gjort 1 mål och 0 assist. Dessutom fick han spela PP en match men gav pucken till en motståndare som gjorde mål så sammanlagt har väl Kempe 0 mål 0 assist egentligen.

På senare tid har han vanligen trivts på läktaren när Ljugano spelat, men i grundseriens avslutande - och för Ljuano helt betydelselösa - match igår plockades han plötsligt in och sattes i en förstakedja med Ljuganos två bästa forwards.

Känns som att han då, efter att ha suttit på läktaren många matcher och trivts, fick sin sista chans att visa vad han gick för. Det blev 0 mål, 0 assist, och -3 för Kempe. Han tog också en utvisning för highsticking och medan han satt i utvisningsbåset släppte Ljugano in ett ytterligare mål.

Totalt har Kempe därmed i sin fantastiska tid i Ljugano på 15 matcher fått sitta på läktaren 6/15 matcher och när han varit på is i princip inte bidragit med något annat än minuspoäng.

Nu startar slutspelet i Schweiz och Ljugano kommer att spela social åttondelsfinal.

Av någon anledning tror man nog att Ljugano kommer att avstå från Judas medverkan i fortsättningen.

I slutet av oktober 2023 la han av att bidra för Luleå utan bara saboterade, innan han fick sin vilja fram att lura Ljugano att köpa in honom där det blev 9 matcher som bara kan sammanfattas som bara skit, trots att han trivts.

Är nog ingen som blir förvånad när han hösten 2024 kommer att spela för Djurgårn - med stor sannolikhet då i Allsvenskan - för att till slut bo hemma med frun och barn så att han till slut ... trivs.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Full omgång i SHL idag:

• Skellefteå AIK - Färjestad BK
• Timrå IK - IK Oskarshamn
• MoDo Hockey - Luleå HF
• Frölunda HC - Linköping HC
• HV 71 - Örebro HK
• Rögle BK - Leksands IF
• IF Malmö Redhawks - Växjö Lakers HC

Lite svårt att hetsa upp sig inför matcherna. Det återstår ju sedan bara tre matcher för lagen innan slutspelet tar vid och gissningsvis är det väsentliga redan klart även om lagen kan komma att ta, eller tappa någon placering.

Apan skulle ju vid seger kunna spetsa till det lite i toppen i kampen om placeringarna 1-3.

Timret kanske kan närma sig att nå en toöppsexplacering.

MooDoo kanske kan utmana Röglet om en plats i sociala slutspelet.

Ungefär. Men inte mer än så. Just nu handlar det mest om att vässa knivarna inför slutspelet som inleds med åttondelsfinaler om 9 dagar och fortsätter med kvartsfinaler om 16 dagar. Samt - förstås - med matchen HuVa - Oskars om 10 dagar.
Kommentera