Luleå HF

115877 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2671803

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
• Gangsteröret - Luleå Hockey
• Röglet - Timret

När det gäller vår match vet vi ju att Öret vunnit samtliga 4 matcher mot oss i serien i år, tre av dem med 2-1, den fjärde med 5-2. Inte oväntat direkt, eftersom de sedan många år är vårt bogeyteam. Vi har aldrig lärt oss att hantera deras felpasshockey. Visserligen slog vi Öret i kvartsfinal våren 2022, men jag tror vi fått stryk då, om vi inte haft flyt att deras två stjärnor skickat dickpics till flickor på Örets kansli och som följd av den skandalen presterade de inte alls och fick till slut bänkas.

Så allt talar alltså för Öret. Och eftersom Mats vennergrop igår förklarade att Luleå skulle bli slutspelets skrällar och ta sig till semifinal blev det förstås ännu mer klart att Öret vinner. Börjar med att vinna ikväll inför sin 100% cykloppublik, som vrålar på utvisning så snart Limpan, Shinnimin m fl byts in. Och sedan behöver de bara stjäla en av två matcher i Delfinen. Och då fixar de matchresultat 1-2, som vanligt, bara att köra copy-paste på instruktionerna för felpasshockeyn.

Vinnarna redan innan matchen är förstås Warulfven, som elegant förlorade bonuspinnen till Luleå i förrgår och därmed såg till att de inte riskerade få möta jobbiga motståndarna Luleå, om vi skulle ta oss till kvarten.

Förlora innan matchen blir förstås Plastjö, som helt meningslöst spöade Oskars i förrgår, varpå Warulfven snyggt släppte bonuspinnen och hav Plastjö Svarte-Petter dvs Luleå, skulle vi gå till kvartsfinal. Plastjö, som spelar delvis Örethockey, har spöat Öret alla 4 matcherna i år, medan de torskat 3 av 4 mot Luleå. Man inser vilket lag Plastjö hoppas på ikväll...



När det gäller Röglet-Timret har Röglet faktiskt vunnit 3/4 inbördes matcher i år. Men slutspelet är ett annat djur och Röglet kanske känner sig mätta över att ha undvikit kvalspöket och dessutom får även Malmet kvar och därigenom fyra Skånederbyn även nästa säsong.

Vilka föredrar Warulfven i kvarten? Ja, Röglet har de vunnit alla 4 matcherna mot medan de har torskat 2/4 mot Timret. Så gissar att de hellre tar Röglet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Jag tror liksom tvärtomsiaren på AB att Luleå vinner. Hoppas det betyder att Wennerholm får fel denna gång. Tror att han kanske bytte namn från Wennerström en gång i tiden, och det namnet har ju en tråkig historia.
Kommentera