Luleå HF

115790 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2678268

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Kåge: Tror många Leksandssupporters skulle säga upp sina TV4 abonnemang så. Patrik W ska INTE kommentera fiskrenset. Mer partisk kommentator finns inte
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Keriksson: Lustigt. Vi har helt olika uppfattning där. De har säkert sett mycket mer av sådana matcher än jag har, så kanske de vet bättre. Men har de uppfattning bara av att ha sett matcher mellan Fiskrenset och deras egen Trottoar kanske de inte är helt objektiva.

Så är det ju för oss alla när vårt eget lag är inblandat.

När det gäller Plastjö-Luleå bedömde jag att vi torskade för att vi släppte in för många mål bakåt medan vi framåt var mycket väl godkända. Vi SKA inte släppa in mer än 0-1, möjligen 2 mål av Plastjö. Så gör vi själva 3 mål SKA vi vinna.

Lastade inte zebrorna för vår torsk. Men när jag började analysera vad de gjort blev jag bara mer och mer förbannad. Läste sedan Erik G:s synpunkter på dzebrorna. Och kapten Erik är verkligen inte en som vanligen klagar på zebror. Så då vet man att det var så. Han berättade t.o.m. att Plastjös spelare och ledare stod i korridorerna i paus och hade trevliga samtal med zebrorna: sådant är ju förbjudet; det är överenskommet att ingen pratar med zebror där. Men det gäller tydligen inte Plastjö, som tycks bli du och bror mellan skål och vägg med zebror där. Äckligt, vidrigt, plastigt.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Keriksson: Frölunda hade support i form av Grottmannen Joel i studion.
Kommentera