Luleå HF

115754 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2680968

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Keriksson: Ja, nu återstår alltså för semifinalerna:

• Plastjö- Röglet
samt troligen
• Apan - Fiskrenset

Vore inte helt fel om Röglet sveper även övriga lag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ja ja säsongen är över och det gick ju sådär om man är snäll. Skitsäsong om man skall vara ärlig och lika bra lidandet är över. All cred till publiken med utsålda hus helt sanslöst och all cred till dem.
Damerna det stora glädjeämnet och även om några lämnar kommer vi även nästa säsong slåss om gludet för super Jenni och Nieminen är kvar.
Sitter och slötittar på Tappara mot TPS och den där Levtchi som är klar för oss är jävligt bra, ruggigt bra på ren svenska :-)
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Inget snack, VLHC vann 4 raka, inte deras "fel" att situationsrummet feltolkar regelboken vid 1-2 målet. Jag reagerar på att pucken inte syntes mer än en bråkdel över linjen, en del påstår även att den aldrig var över utan det är Wards skridsko som syns längst ned på hans benskydd och pucken låg under vaden och var aldrig över linjen. Kossila vevade kraftigt med klubban på Wards benskydd inne i målgården innan avblåsning vilket borde räckt för inget mål.
SHLsituationsrum:
Vid videobedömningen konstateras att pucken ligger delvis under målvaktens benskydd men att hela pucken har passerat mållinjen. Målburen är i det läget ur position men då det är målvakten som har flyttat målburen ska målet godkännas enligt regel 63.7.

Jag: Inget mål! (hänvisar till bifogad regelbild 63.7).
Hade målburen stått kvar hade pucken gått i stolpen iom att Ward hade skridskon mot den.

Jajja, hursom ha en trevlig påsk alla hockey älskare runtom i landet.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: För mig får Växjö ta bucklan
Minst personer bryr sig då
Kommentera