Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2695241

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
"Med tre sekunder kvar av matchen välte hemmalagets backbjässe Petter Granberg omkull 81 kilo Daniel Zaar framför målet. Men det fysiska spelet fortsatte även efter slutsignalen. Då rök Granberg och Rodrigo Abols ihop i ena sarghörnet. – Han går på Zaar, så jag får bryta in. Jag är lika stor som han. Zaar är inte i hans viktklass, säger Abols. Det var viktigt att markera, anser den store letten som, precis som Granberg, väger 93 kilo.

Trevligt att läsa:-)

Man är ju störd av att aporna spelar fult och fegt. Härligt att någon markerar och säger i från. Fulingen Granberg är ju tyngst hos Apan, som för övrigt väsentligen består av folk neråt 80 kg, som dock fulspelar mot icke förberedda motståndare, gärna i ryggen; samt mopsar när de är flera mot en.

Röglet har ju fem spelare runt 100 kg och alltså betydligt mer fysik att sätta in än de fula småaporna. Mycket fint att se Abols ställa upp för laget och markera för ful-Granberg, som nedan räddades av zebrorna sedan Abols plockat av honom hjälmen och var beredd att spöa upp fulingen.
Kommentera