Luleå HF

115878 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2701008

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Lulessss: Ja, det ser trevligt ut.

Håller tummarna för att också Jacob Ihs Wozniak får chanser, även om det är svårt att se vilken vinge som skulle vila för att ge honom det. Går spelarna såra som man hoppas är det väl bara Lilja i så fall och Woz med kompisen Hedqvist flackande Berglund kan bli intressant;-) Fast inte lätt att tro att Bulan bänkar någon för Woz, men linorna kommer inte att gå ograverade; det kommer att inträffa skador och sjukdomar.

Till skilnad från senaste två åren skulle man vilja se en bred trupp redan innan serien startar och i detta hoppas jag - även om vi får behålla Sellgren - helst se två nya backar för att också bli av med Allard.

Jag begriper inte hur Skuggan kunde värva först Eddie Larsson, sedan Jonathan Andersson och senast Frederic Allard. Känns som videojuggar hela bunten, presenterade av respektive agenter som stora, starka, stabila kuggar. När det bara handlar om skäggmonster som ofta inte tycks begripa defensiva uppgifter för en back, samtidigt som de inbillar sig vara offensiva stjärnor vilket de inte är.

Jag tycker att vi behöver en spelare som Sami Lepistö var. OK defensivt men framför allt en otroligt viktig spelare offensivt där han slog snabba och precisa direktpass från blå vilket gav oss ett anfallsspel speciellt i PP som vi behöver. Att bara köra forwards runt om duger inte - många lag har alldeles för bra försvar när de slipper oroa sig för verkliga hot från våra backar. Visst skulle man önska en rejäl målskytt från blå också, men än viktigare tror jag en skicklig passningsspelare som Lepistö - hans spel luckrade upp försvaren och gav forwards mycket bättre möjligheter.

Ja, och så en back till för att ge oss en bred uppsättning även utan Allard. Då skulle jag gärna se en stor och stark spelare som kunde äga platsen framför vår målvakt. Drygt hundra kilo Lian Bichsel vore ju kanon. Men det måste finnas flera och tänk om Fröberg har koll på sådana:-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Och nu presteras Anton Levtchi på Luleås hemsida. Det här har ju varit i princip klart sedan februari men kunde bli officiellt först sedan Levtchis Tappara spelat klart Liiga-slutspelet vilket man vann. Levtchi har senaste fyra säsongerna i Liiga spelat 297 matcher och då gjort 264 poäng.

Låter trevligt:-)
Kommentera