Luleå HF

115878 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2704831

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
3-0 för Kronorna efter första perioden. Tyskarna börjar spela lite fult nu, känner väl att de inte har så mycket chans annars. Inte för att de har så mycket chans när de fula sig, fick en utvisning och då behövde Tre Kronor bara 9 sekunder för att måla.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
6-1 till slut. I Tyskland skälls det på egna landet som tydligen kommit tvåa i VM och OS nyligen.

Men då talar vi om "mästerskap" där lag som Sverige avstår från typ sina 150 bästa spelare.

Nu har vi ett annat lag och när vi ställer upp med Erik Karlsson och Victor Hedman i ett backpar är det bara att acceptera faktum och kalla detta för Tre Kronor.

Det visas ju också när man i truppen har två målvakter från Luleå Hockey samt Lundström - tre spelare som utbildats hela tiden Luleå Hockeys hockeygymnasium. Då blir det bra:-)

På motsvarande sätt kan man konstatera att det saknas apor. Dvs de har Sörensen som var hos Apan som 19-åring, fick spela en SHL-match och skickades sedan till Borås. Inklusive Timheed som kötes in som senior för några säsonger.

Snacka skillnad mot dårpippin gnomen Mårts som öste in apor - tog ut en ren Ap-lina sex månader före OS; där den hypade förstalinan visade sig vara Sveriges sämsta någonsin. Lyckades göra ett helt mål och det var Möller som satte det i tom kasse på brytning och snyggt pass v Limpan Omark; som blev bäste svenska poängplockare - förstås - och därefter tackat nej från att delta i landslaget.
Kommentera