Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #890808

Sv: Shane Toporowsky !
Seabiscuit: Renberg har inte stämt LHF, så föröket att prångla ur LHF pengar han själv och hans agent fabblade bort genom DERAS kontraktsförslag kan han ju se sig i himlen efter. LHF tjänade nada på det. Renberg har ju hittills tjänat nada på den placering HAN och hans agent har valt, men han är jun inte ens pensionerad så han har inte förrän fem år efter det rätt att uppåbära pension öh. LHF är ju hur som helst lika lite ansvariga för hur Fläskis placerar pengarna som din arbetsgivare är för vilka fonder du valde i oranga kuvertet. Alltså inte alls. För övrigt fick ju LHF förhandla en halv säsong med förbundet för att Fläskis skulle få placera pengarna på annat ställe än det som gällde enligt ligans avtal. Fläskis har enbart sig själv att skylla och det är rent äckligt om han vill att LHF skall sponsra hans dåliga investeringar.


Sett till dina uttalanden, kakan, verkar det ju som att du anser att föreningarna skall stå för spelarnas utgifter i alla pyramidspel de har valt att delta i.
Bull! Rönken kan säkert berätta hur det går till. Han tjänade nog i något tidigare spel men förlorade i det som LHF inte vid den tidpunkten villle ens vidröra med tång i Obol.

Någorlunda normalbegåvade hockeyspelare inser att pengarna är förlorade. Obegåvade spelare anser att deras idiotiskla och självvalda placeringar skall täckas upp av någon annan. MR verkar inte nå upp till "normalbegåvad".


Ägna dig åt ditt eget lag, cookie. Du är inte önskvärd här och jag kan ju tipsa om att Kärringarna tidigare har fått mig avstängd för betydligt mer sansade inlägg eftersom de inte tål annat än inavlat med minst sex fingrar på varje hand och många av dem är Kärringar (Hyndor, enligt MooDooisterna, men det har aldrig såvitt jag vet renderat i avstängning. Har man bara fem skall man avstängas.

Har du ens fullföljt högstadiet?
Kommentera