Malmö Redhawks

24628 inlägg · 2625 ämnen

Dave King

786063 · » Till forumet


Sv: Dave King
Gidde:
Skulle han inte även vara ekonomisk rådgivare åt Nhl spelarna, måste oxå vara en hit va:-))
Kommentera

Sv: Dave King
Gidde:

NHL-lag heter det ju!!
Kommentera

Sv: Dave King
Metal Guru:

Nä, han är väl talangscout för något NHL numera va?!

Hur nu det gick till!
Kanske Philadelphia?? ;-)
Kommentera

Sv: Dave King
MrRedhawks:
Det finns nån Mask som visst ska vara ledig.
Kommentera

Sv: Dave King
Han é 37 år men han producerar iallafall.. något måste iallafall hända.. men en sak är säker.. Peter Andersson kommer å ska inte vara kvar nästa år.. tyvärr.. han har gjort för ånga tabbar i år.. sånt é livet..
Kommentera

Sv: Dave King
Paddan:

Är han månne också busschaufför?!
Kommentera

Sv: Dave King
MrRedhawks: Samme Nurminen, förmodar jag, som för mer än tio år sedan gjorde sin första sejour i elitserien i HV och Frölunda.
Kommentera

Sv: Dave King
En riktigt grym finne vid namn Kai Nurminen är nära Malmö.. på 21 matcher i TPS i år har han stått för 11 mål och 13 ass.. bara hoppas han skriver på osså..
Kommentera

Sv: Dave King
Gusse: Nya arenan är på gång, vi åkte ner i Allsvenskan, tog oss upp. Det är bara o inse att man kan inte göra ett bottenlag i ES, som åker ner en division, till ett stabilt ES lag på ett eller två år. Det krävs lite mer tid.

Allt tjat om Percy är jag riktigt trött på, alla osm bor utanför Malmös gränser verkar ju veta lika mycket om honom som jag vet om Kalle Svensson på svenssongaten 1 i Pajala. Med andra ord inte ett jävla skit!
Percy har gjort massvis för svensk hockey, men han är väl som alla andra stora personligheter, det är först när de dött som de får sitt erkännande.

Tillbaka till Malmö, jag håller fast vid det jag sa innan. De 4 -5 matcherna nu direkt efter uppehållet kommer avgöra allt. Nu började det med en förlust, 2 till på de kommande matcherna o vi är klara för Kvalserien.
Kommentera

Sv: Dave King
LakeVättern: Och hur skulle Malmö klara sig utan Percys pengar?
Kommentera

Sv: Dave King
Nubben: Gick ju lysande med King vid rodret. Och inte lär det bli mycket bättre i fortsättningen. När ska Mif och inte minst Percy FATTA att det inte funkar att kicka tränare och satsa kortsiktigt för då kommer Mif jämt att harva i botten av elitserien. Det behövs mycket mer kontinuitet och lugn och ro i Malmö. Och då måste Percy bort, dags för pension från Mif för honom.
Kommentera

Sv: Dave King
MrRedhawks: Bara att bekräfta den du säger, osten kom på kant med vissa inom klubben. Han var väldigt omtyckt och han fungerade mycket bra i medgång, men nu när det började gå på andra hållet, då var han lite svårare att ha att göra med. Kommer aldrig nämna vem som sagt detta, men det är en person som vet vad han snackar om...

"Utåt så hade Osten fullt förtroende från både ledning och spelare trots tabellläget. Innanför väggarna var det dock inte helt fungerande i alla situationer. Osten är en mycket bra tränare, en av landets bästa t.o.m. Men King är ett snäpp vassare och han har kontakten som alla klubbar vill komma åt. Därför är detta positivt för Malmö".

Jag personligen tycker detta är en helt ok lösning OM man nu lyckas knyta till sig några klassspelare tack vare King. Om man däremot inte lyckas med det, då har man valt helt fel. Så enkelt är det den här gången.
Kommentera

Sv: Dave King
King är ett riktigt bra alternativ.. förstår ärigt talat inte alla som är besvikna att Osten fått lämna.. är det bästa som kunde hända.. han har inte varit bra för årets trupp tyvärr om man jämnför vad han gjorde förra säsongen.. nu snackar jag enbart inte om resultaten han tagit fram till oss.. utan Osten har skapat en rejäl oro i årets trupp ska ni veta.. det sägs inte i pressen eller till alla.. men de som får veta sånt de vet garanterat vad som hänt i denna historian.. säger inte att jag vet allt men vet en hel del å det är enbart inte resultaten som har gjort att man tagit detta besked...

Nu kommer ju frågan på vem som ska komma in i truppen på spelar materialet.. visste innan jag åkte att en forward var på ingång från Tyskland.. men nu var det tydligen farsan som presenterades först.. så nu får vi se on King jr osså kommer hit nu.. han var iallafall väldigt nära innan Dave King presenterades som vår nya tränare.. Vad gäller backen/backarna som é på väg in i laget så kan jag säga att även där är en kanadick på väg in med en enorm rutin från NHL varav som jag é 100 på att han enbart kommer tack vare DK förtjänst.. så bra é han.. men inget var klart när jag hörde det innan idag...

match imorrn mot SAIK.. tror på KING effekten 4-1 till Malmö.. å en sak till Stana kommer få stå alla matcher nu.. godbye Wesslau..
Kommentera

Dave King
Hannu Jortika, Abris, Lills, Wikis, Bäckis, Gunnar J och Osten samtliga har fått sparken mer eller mindre, Barry Smith stack.
När får Dave King sparken??
Kommentera

786063 · »