Malmö Redhawks

24628 inlägg · 2625 ämnen

GE MIF EN CHANS

21636 · » Till forumet


Sv: GE MIF EN CHANS
Men lilla nicke. Det är _inte_ bajen fans som har gjort Bajen var namnet... Om jag inte minns helt fel så är det Lalla Hansson.
Kommentera

Sv: GE MIF EN CHANS
Kasim du har som vanligt rätt :)
Kommentera

Sv: GE MIF EN CHANS
stefan ,vet du vem som tog hit Due och Linkan ? ju det var Lillis. här vi ser vem som har bättre öga för spelare. och å andra sidan jag tror att Sandström kommer att bli sport chef nästa år i Mif eftersom MIF har lovat honom sådan kontrakt 3år plus 2 år som tjänste man ignom MIF. cool vad ? hade varit Wikegård här och hade han fria händer på att förva spelare hade han säkert sparkat halva lagat och deras divor som tjäner massor av pengar och gör för lite för laget. och då hade man sparat milion tals pengar för MIF och deras verksamhet på att utveckla ungdomar.som stefan och Wike gjorde senaste 2 åren han var här. men men Percy tyckte inte om det,tydligen SM guld är viktigare än att bygga hela MIF nerifrån och uppåt. så man gör numera i hockeyn,trots mina fattiga erfarenheter på hockey men man har så kallad HJÄRNA att tänka med. och jag säger den som lever få se :-) eller hur stefan ? Heya BOYS.kAZ
Kommentera

Sv: GE MIF EN CHANS
Har nyss lyssnat på BAJEN VA NAMNET.

En grym härlig fotbolls låt som BAJEN FANS har gjort om sitt Hammarby.

Nu till matchen i morgon mot AIK >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Allt annat en 3p är fiasko, dom ska kampa ner Aik som bäckman säjert......

Jag vill också höra att Fredrik Lindquist och Sandström börjar och gjöra nå vett i från sig,,,,

FORZA MALMÖ!!!!!!!!!
Kommentera

Sv: GE MIF EN CHANS
Jens: det kan nog stämma ganska bra det, ska ta och fråga honom nästa gång vi pratas vid.
Kommentera

Sv: GE MIF EN CHANS
Franz Nielsen gör poäng i nästan varje match just nu in med honom NUUUUU!!!!!
Kommentera

Sv: GE MIF EN CHANS
Stefan: Om jag inte är helt ute och cyklar så är även Wikegård samma man som fick Tomas Holmström till Boden och historien sedan vet ju alla hur det gått...
Kommentera

Sv: GE MIF EN CHANS
Von Vettet

Hannula var det INGEN här som gillade när man värvade honom förra säsongen, varför? Jo för ingen hade hört talas om honom förräns i slutet av säsongen.

Och Hannula var inte ens påtänkt för MIF men eftersom en viss Herr Nilsson smög iväg till Detroits farmarlags farmarlag så behövde man en likvärdig ersättare som då blev Mika Hannula som i sin tur visat sig vara en klart mycket bättre spelare än vad Magnus Nilsson någonsin visade under sin tid i MIF.

Och den som hittade Mika Hannula var ingen mindre än Niklas Wikegård och den som lyckades få hit Wahlberg var Wikegård. Den som skötte kontakterna med Wahlberg var Wikegård, den som övertalade Wahla att komma till MIF var Wikegård.

Suursoo till Luleå var det WIkegård som hjälpte till med, dem som hämtade Suursoo på flygplatsen och skjutsade honom till Luleås kansli var Wikegård, vem som gav Luleå en massa lovord om Suursoo var Wikegård!

Där har ni mannen som har ett bra öga över spelare....
Kommentera

Sv: GE MIF EN CHANS
Anders: Värvningspolicy existerar inte. Man tar vad som finns med några få undantag; Hannula och Wahlberg var i mina ögon två genomtänkta och mycket smarta investeringar. Annars handlar det väl mycket om att få spela golf på Marbella och varva ner i "sin gamla klubb"...
Kommentera

Sv: GE MIF EN CHANS
det är väl inte i morgon mif spelar det är på söndag
Kommentera

Sv: GE MIF EN CHANS
Tycker nog att du har en poäng i sammanhanget. Men vår kritik riktar sig ju egentligen mot Lillis o styrelsen som inte har kunnat värva bättre spelare än Peter Andersson bland annat. Visst är Peter en gudabenådad spelare med en härlig blick för spelet men man måste också förstå att han hade sin guldålder för fem-sex år sedan. Han är inte lika bra längre och samtidigt så går det inte att bygga ett försvar på spelare som hade sin storhetstid mer på 80-talet o början av 90-talet. De är över pensionsåldern om man räknar hockeyår och de hänger allt som oftast inte med längre. Visst gör de kanonmatcher då och då men oftast så inger de ett blekt intryck.

Så vi fans riktar väl mer vår kritik mot ledningen än spelarna men de är ju dem som kommer ikläm för de är dem som skall göra det för laget. Men man undrar ju hur värvningspolicyn i Mif fungerar egentligen!!!!
Kommentera

Sv: GE MIF EN CHANS
Äntligen någon som förstår lite hockey, Peter Andersson han spelar mest av alla backar, och tror ni inte då inte att man kan göra fel? Vem utav er gör inte fel i det ni håller på med? Han har en otrolig blick för spelet och vågar göra saker på isen och hålla i pucken, men det ser ni bara som negativt. Att NI som "fans" kan gå på en spelar och skriva en massa negativt om era idoler kan jag inte fatta, och som du "Rickard" skev, kolla in hur mycket poäng han har gjort och hur mycket han spelar då kan ni också kommer att uppskatta honom!!!!
Alla här har klagat på backarna, och då menar jag KLAGAT, GNÄLLT och gör riktiga gjort PERSONANGREPP, ni borde inte få kalla er "FANS". Det är nu ni skall visa ert stöd.
Peter Andersson, Roger Öhman och de andra backarna skall ha all support av ER, så visa den nu istället!!! Visa att ni håller på REDHAWKS.
Kommentera

Sv: GE MIF EN CHANS
Ser man på Peter Anderssons statistik så ser den inte allt för dålig ut, om man ser till vad övriga laget presterat. Har gjort fyra poäng framåt, bäst av backarna. Plus/Minus statistiken kan man inte riktigt jämföra med. Peter Andersson är den back som helt klart fått mest istid och har 4 minus. De andra backarna som har mindre än honom är dem som inte fått spela mycket, David Petrasek och Peter Hasselblad som har vardera 3 minus.

Så jävla dålig är han inte. Han är inte den snabbaste, men är också den back som nästan står placerad rätt. Åker någon förbi honom så ser han till att motspelaren inte kan åka på mål utan trycker ut honom mot sargen. Sen är det också den spelaren som tagit mest avslut på mål. Hela 34 skott... efter kommer Hannula med 33 skott, sen är det ett hopp till dom andra...

Han kanske inte är så jävla dålig ändå?
Kommentera

Sv: GE MIF EN CHANS
Fan vad dött det är här på fredagar men jag har förståelse för er, i morgon krossar vi gnaget,,,,



FORZA MALMÖ!!!!!!!!!!!
Kommentera

Sv: GE MIF EN CHANS
Men när SM-Guldet är hemma i Malmö igen då blir det mycke dricka av..
Kommentera

Sv: GE MIF EN CHANS
Man blir alltid lite tokig efter man har sväpat i sig en massa Carlsbeg öl, det borde nog här andersson pröva på för att få lite fart under skridskorna igen, för att han är fan segare en att se en snigel tvärsa gång banan
Kommentera

Sv: GE MIF EN CHANS
glöm sista meningen jag råkade skika medelandet lite för fort.
Kommentera

Sv: GE MIF EN CHANS
Spelare som Peter Andersson blir knappast bättre ju mer stöd han får, ni värkar ju antyda att spelarna inte får det stöd dom behöver, spelar man så kasst som MIF har spelat så är det vell inte så konstigt att dom får kritik, sen kan man ju spekulera om vilke sorts kritik som man kan kasta ut sig, men vi fans vill ju alla i MIF sitt bästa,, jag tror knappast att det finns någon MIF/are som skriver skit om MIF för nöjes skull, Vi vann mot DIF men det ska mycket till innan man kan kalla det för vändning, MIF spelade skit bra mot HIV 71 också och vann för att sedan åka på stor stryk i skandinavium så än ska man inte hoppas för mycket, Men spelare som Peter A håller inte riktigt klass för Elitserien nå längre, det spelar ingen roll om han spelar
Kommentera

Sv: GE MIF EN CHANS
håller med dig

nu behöver dom vårt stöd, så ge dom allt stöd man e kapabel till
Kommentera

Sv: GE MIF EN CHANS
Hej Andreas 79!!!
Jag tycker du verkar vara hel förnuftig!!! Jag delar verklgien din uppfattning om att det är tid att ge spelarna en CHANS! Det är stöttning de behöver ha i motgång, inte en massa gnäll....
Jag önksar att fler tänkte som du istället för att vara så kritiska.
Kommentera

GE MIF EN CHANS
´Nu har de vunnit på bortais, spelar som man ska borta, ingen underhållning alls, men det gör ingeting. De kan spela underhållande hockey hemma istället. Ge spelarna en chans, sluta klaga på dom hela tiden: det hjälper överhuvudtaget inte alls, finns nästan inga bra backar att få tag på, får lita på dom vi har istället, vad mer kan vi göra.
Kommentera

21636 · »