Malmö Redhawks

24628 inlägg · 2625 ämnen

Johan Norgren

465 · » Till forumet


Sv: Johan Norgren
Jag har sett Johan Norgren många gånger under SSK tiden. Han blir ingen stjärna i Malmö men kommer att göra ett bra defensivt arbete i det tysta. Han spelar enkelt och krånglar absolut inte till det för sig. Jag kommer inte ihåg att han gjorde någon tavla under SSK tiden och om han har blivit bättre offensivt i Tyskland så kommer ni få en bra förstärkning... ingen idé att dömma ut honom innan ni sett honom spela.. backar blir bättre med åren!
Kommentera

Sv: Johan Norgren
Eee..."Percy" du vet väl varför Liimatainen försvann från Mif hoppas jag? Han blev totalt förnedrad och utfryst av Herr Jortikka och det är enda anledningen att han inte var bra sista året i Mif.

Liimatainen tillhör klart en av de 5 bästa Svenska backarna i Europa just nu. Klart bättre än Tornberg är han också.
Kommentera

Sv: Johan Norgren
Detta är pinsamt och skrämmande. Lillis borde få sparken som sportchef då han uppenbarligen inte har en enda aning om hockeyspelare i världen! Att kalla Liimatainen för stjärnspelare som han gjorde i tidningen är pinsamt - han platsade knappt i MIF förra gången han var här - det gjorde långt ifrån Johan Nordgren heller och det är helt OFÖRSTÅELIGT hur MIF kan värva sånt här skit. Gamla avdankade föredettingar som inte platsade innan kommer bara att göra det denna gången pga en enda sak - att MIF inte är lika bra och heller inte värvar för att förbättra sig! Ett svagare MIF än årets (och förra årets) upplaga har jag inte sett sedan innan Pekka-tiden!!! *suck*
Kommentera

Sv: Johan Norgren
Visst är Norgren ingen stjärna men däremot tror jag han har blivit bättre under tiden i Tyskland. Och han är ju bättre än Due-Boje gissningsvis... Om han är en dålig värvning vet jag inte, beror på hur mycket lön han får jämfört med hur bra han är... kan inte uttala mig.
Kommentera

Sv: Johan Norgren
Kan ju säga att Norgren skulle inte ha fått förnyat kontrakt i SSK om Sport hade hållt sig kvar i eliten 98 !
Och dessutom så fick han ju sparken från Malmö 95/96 !
Bra i Allsvenskan men i eliten motsvarade han inte förväntningarna , klubbteknink och skridskoåkning som en div 2 lirare !
Dessutom så minns jag inte denne spelare som en tuffing trots sin storlek och tyngd !
Att Malmö väljer att plocka honom är oförståeligt ???
Kommentera

Sv: Johan Norgren
Jag har aldrig sett Johan Nordgren spela, är han bra eller är det en
nödlösning?
Vem kan han gemföras med i befintlig trupp?

Är det någon som vet någonting om hur det går med Hävelid?
Kommentera

Johan Norgren
Johan Norgren är klar för MIF
Kommentera

465 · »