Malmö Redhawks

24628 inlägg · 2625 ämnen

KRIS!!!

784564 · » Till forumet


Sv: KRIS!!!
Bissett19: Ja det stämmer iaf att han är ny tränare, nu ska vi se om detta höjer oss ett snäpp.

Hoppet är det sista som överger oss miffare, varit så massvis med säsonger nu ju. Men inte fan ger vi upp för det =)
Kommentera

Sv: KRIS!!!
Frisco: Nu ska vi inte kasta sten i glashus......
Kommentera

Sv: KRIS!!!
Bissett19: Enligt Aftonbladet. Alltid Aftonbladet.
Varför inte officiella? www.mifredhawks.com/
Kommentera

Sv: KRIS!!!
MrRedhawks: Enligt Sportbladet har nu Lars "Osten" Bergström fått kicken,Dave King ersätter med omedelbar verkan.
Kommentera

Sv: KRIS!!!
Stefan: Tycker hela den här grejen är utagerad nu, så som Luoma skötte klubbbytet var inte snyggt. Det tror jag alla håller med om, även icke miffare. Men nog om det nu, Det är uppehåll i Eliterien nu, ett perfekt tillfälle att bli friska o krya i truppen för att kunna att ta oss uppåt i tabellen.
Lag som Mora, SAIK och även Frölunda ska vi kunna klättra om i tabellen, helt klart. Men då krävs det en hel del. Grabbarna vill det kan jag iaf lova er, är inget tjafs eller dålig stämning i truppen, tvärt om (!)
Alla jobbar på fint och än så länge har inte jag gett upp. Men visst, trepoängarna måste komma nu. Några fler "hedersamma förluster" efter uppehållet o vi är klara för Kvalserien, tyvärr är det fakta.
Kommentera

Sv: KRIS!!!
MrRedhawks:

konstigt med Fuck You Louma med tanke på Loumas kommentar om att han skulle skrivit på för LHC under kvalserien.

-"It´s no FUCKING TRUE"

och då hade han redan skrivit på... som man bäddar får man ligga :)
Kommentera

Sv: KRIS!!!
pajo: Men han hade ej kontrakt nästa säsong.. men visst är det dålig stil av Luoma att göra så mitt under pågående säsong.. men åt andra sidan så ska man ej skrika så heller på ståplats.. bättre å lägga energi å stötta laget istället.. tror ni verkligen grabbarna i laget gillar sånt då?? nää det gör ingen å sånt hör inte hemma,, å jag tycker att Malmös supporter klubb är sveriges sämsta å det står jag verkligen för..
Kommentera

Sv: KRIS!!!
MrRedhawks: Då har du inte så bra koll på läget.
han skrev på för LHC mitt under kvalserien!
Kommentera

Sv: KRIS!!!
pajo: svikit.. Luoma hade inte kontrakt med Malmö året därpå.. varför är det svek då?
Kommentera

Sv: KRIS!!!
MrRedhawks: Att visa sitt missnöje mot en spelare som Luoma tycker jag är befogat med tanke på vad han gjort. Sen att skrika "fuck you Luoma" är kanske lite väl lågt.
Att sen Välivaara får applåder av LHC fansen är kanske inte så konstigt när det inte var han själv som valde att byta klubb tänk på det.
Det är inte guds bästa barn i den klacken heller.

För övrigt tycker jag att Malmö ägde hela matchen och var väl värda 3p.
Sen att vår "Hjälte" Stana inte fattar att han skall hålla sig i mål gör en bara förbannad vad fan skall han där ute och göra?
Kommentera

Sv: KRIS!!!
MrRedhawks: Ja jag kunde inte se matchen själv tyvärr, men har hört att grabbarna gjorde ytterligare n bra match. Jämnt som vanligt...

Men vi måste inse att en miss räcker i vårt läge. Ett felpass, en skada, en ny match där vi föll med hedern i behåll.

Men nu är det uppehåll, blir till att tentaplugga hela veckan lång. Om inte några (minst två) trepoängare kommer de första 3-4 omgångarna ger t.o.m en optimist som jag upp, då blir det Kvalserien i år igen.
Kommentera

Sv: KRIS!!!
Igår så förlängdes ordet Kris..

Malmö förlorade som säkert alla redan känner till med 2-1 efter sudden..

Matchen var riktigt bra.. å de som säger att match resultaten var inte speglad till matchbilden bör se sig om.. LHC missade sjukt mycket om inte mer än Malmö så orättvist.. nää det tycker jag inte men det känns surt ja..

LHC hade det där lilla extra turen på sin sida.. å det had einte vi tyvärr.. men så é det.. inget å göra åt.. nu é det uppehåll å nu gäller det verkligen å komma igång efter det.. nu ska 3:orna trilla in annars är KS väldigt väldigt nära..

en sak till som é så tråkigt.. Lhc supportrarna visade väldigt mycket varför de är en bra å stor klubb.. de apploderade åt Välivaara.. vad gjorde rs96 mot förre malmö spelare Luoma i LHC.. jo de skrek "fuck you Luoma" å det hör ej hemma.. det visar bara deras omognad.. tyvärr.. å sen deras banderoll innan matchen.. lär er stava innan ni gör något ni i supporter gänget ;)
Kommentera

Sv: KRIS!!!
MrRedhawks: Skönt med de lugnande beskeden om pillren ;)

Då missar man ytterligare en hemmamatch idag p.g.a allt jefla tentaplugg...
Förväntar mig en rätt jämn batalj i ladan ikväll, hoppas grabbarna lyckas knipa 3 pinnar innan uppehållet. Det hade varit skönt, noll pinnar idag o det känns som en mer eller mindre döfödd uppgift att ro detta i hamn. Även om det inte är lag som Linköping, Färjestad o Timrå vi ska ta våra trepoängare mot.
Kommentera

Sv: KRIS!!!
Nubben: Nu var det inte så jag menade.. att Krisen blev stor pga av detta.. Menar bara att man börjar denna kris med att göra sig av med Skoog.. så inte tro att jag é så snurrig å menar att Krisen blev större för att Skoog lämnar.. så menar jag icke.. så inga piller här N..
Kommentera

Sv: KRIS!!!
MrRedhawks: Kris p.g.a att Skoog lämnar?

Inte för att vara allt för "taskig", men vad har du knaprat på för piller nu? ;)
Skoog är en ok back, som kanske kan ta en plats i 3:e backpar i en Elitserieklubb. Han är dock verkligen ingen klippa att stötta sig mot nu när det stormar.

Håller med om Norgren, han är (och förblir) sämste ordinarie back i Elitserien.
Kommentera

Sv: KRIS!!!
Denna kris börja med detta...Simon Skoog lämnar nu laget för ett danskt lag..

Tycker det är väldigt synd.. ser mer potencial från Skoog sidan än från Hersley,Norgren och Frylén i Malmö.. men han hamnade utanför Ostens cirkel å då tar man sig inte tillbaka tyvärr.. sen gör det inte saken bättre att man själv äger Skoogs förra årets röda matchtröja.. önskar Simon ett stort lycka till å kan bara säga att här gör malmö en stor stor miss..
Kommentera

Sv: KRIS!!!
MrRedhawks: Vi var på gång, hade ett fint flyt med flera matcher i rad där vi tagit poäng och haft bra stabilt spel över hela isen. Från Stana i målet vårt hårt jobbande BP, och vårt vassa PP, det mesta var på gång. Sen kom en viss influensa in i laget, kan bara meddela att det är fler än de som ligger hemma som är dåliga o inte kan prestera på topp. Visst är det en "dålig ursäkt" enligt många, men på den här nivån räcker det för att fälla avgöradet. Vi har inte nått försprång på de andra lagen genom stort självförtroende eller en fullsatt lada som bär fram grabbarna. Nä, jag förstår faktiskt att influensa och sjukdom i laget leder till sämre resultat med tanke på vår situation. Lag i medgång har svårt för att hålla uppe tempot när de drabbas, för lag i motgång är det nästan omöjligt... Tyvärr är det så.

Men men, med den här truppen, med Stana hel o fin samt att vårt PP fungerar, så kommer vi ta en hel del med poäng under vintern o våren. Frågan är bara om vi klarar oss från Kvalserien, ser ju minst sagt tufft ut. Men om vi nu skulle hamna där igen, då är jag inte ett dugg orolig för att åka ner. Vi har en helt annan bredd nu.

Rom byggdes inte på en dag. Glöm inte det.
Malmö kommer tillbaka som utmanare till SM-guldet, men det tar tid
Kommentera

Sv: KRIS!!!
MrRedhawks: Vi har dock tagit fler poäng på hemmaplan än vad LHC har tagit på bortais.Skam vore annars.Men det verkar som att LHC har ett oroligt bortaspel och det gör väl att vi har en liten chans.Visserligen har jag inga större förhoppningar för tyvärr så ljuger inte tabellen.
Kommentera

Sv: KRIS!!!
svennis:

Hur bra är Malmös hemma facit då? precis.. nää imorrn blir det förlust.. något annat vore ovanligt..
Kommentera

Sv: KRIS!!!
MrRedhawks: Du skriver att LHC har en formtopp.Det gäller på hemmaplan.De har spelat 7 bortamatcher och 6 förluster,den de vann var mot just Frölunda.Så visst har Malmö chansen,men då måste de lyfta sig 200 % gentemot Mora-matchen.
Kommentera

KRIS!!!
Japp där har ni vad malmös lag heter.. Malmö KrisHawks.. så skulle man nästan tro..

Ska jag vara ärlig så vet jag inte vad som ska hjälpa oss ur den hära krisen som vi ligger i.. det är som sagt många omgångar kvar.. med andra ord.. många förluster att vänta..

Något måste verkligen hända.. det finns många många alternativ.. antingen värvar mig ur situationen eller så gör man ett enkelt tränar byte för att få en ny röst i båset.. det är bara å välja.. för detta som vi nuvarande har kan vi ej fortsätta ha..

Finns många spelare som är frågetecken i truppen just nu å det är först på backsidan Johan Norgren och Edvin Frylén samt Hersley som jag tycker bör lånas ut.. men de 2 först nämda bör ej få fortsatt förtroende.. vet ej deras plus minus stats men har för mig att Frylén har väl minus 15 eller så.. då har väl Norgren något liknande.. Med andra ord för tok för dåligt.. Välivaara har värvas in.. men det måste in mer helt enkelt..

Våra forwards är bra MEN det behövs en riktigt målgörare som lyfter de andra.. men en fråga är... Vem topp forward är villig å komma till Malmö i dagens läge vi befinner oss i?

Vet att jag har kritiserat Osten innan å fortsätter med det.. tex i matchen mot Mora.. Öberg har länge spelat back å gjort det kanon.. Välivaara tillkommer å vi har brist på 1 forward.. då väljer Osten att flytta upp Öberg där istället för backplats å väljer Norgren där som är vår i särklass sämsta back.. bra coathing va??
______________________________________________________________________
Imorrn är det match mot Linköping hemma.. Elitseriens särklass formstarkaste lag förtillfället.. Å hur ska vi då slå dom?? Skillnaden är.. vi kan slå dom.. men inte imorrn.. Malmö är för dåliga just nu.. å att säga att malmö spelade bra igår mot Frölunda är fel.. för gjorde man verkligen de?? se vem man mötte.. Frölunda är i samma kris som vi är.. om inte större med tanke på att de spelade i finalen förra säsongen..

Jag vill gärna tippa med hjärtat imorrn.. men jag ska vara realist å det säger att Linköping vinner väldigt enkelt imorrn mot oss(malmö) med 4-2..
Malmös mål görs av Välivaara å ja kanske Pirjetä..
Kommentera

784564 · »