Malmö Redhawks

24628 inlägg · 2625 ämnen

Inlägg #779998

KRIS!!!
Japp där har ni vad malmös lag heter.. Malmö KrisHawks.. så skulle man nästan tro..

Ska jag vara ärlig så vet jag inte vad som ska hjälpa oss ur den hära krisen som vi ligger i.. det är som sagt många omgångar kvar.. med andra ord.. många förluster att vänta..

Något måste verkligen hända.. det finns många många alternativ.. antingen värvar mig ur situationen eller så gör man ett enkelt tränar byte för att få en ny röst i båset.. det är bara å välja.. för detta som vi nuvarande har kan vi ej fortsätta ha..

Finns många spelare som är frågetecken i truppen just nu å det är först på backsidan Johan Norgren och Edvin Frylén samt Hersley som jag tycker bör lånas ut.. men de 2 först nämda bör ej få fortsatt förtroende.. vet ej deras plus minus stats men har för mig att Frylén har väl minus 15 eller så.. då har väl Norgren något liknande.. Med andra ord för tok för dåligt.. Välivaara har värvas in.. men det måste in mer helt enkelt..

Våra forwards är bra MEN det behövs en riktigt målgörare som lyfter de andra.. men en fråga är... Vem topp forward är villig å komma till Malmö i dagens läge vi befinner oss i?

Vet att jag har kritiserat Osten innan å fortsätter med det.. tex i matchen mot Mora.. Öberg har länge spelat back å gjort det kanon.. Välivaara tillkommer å vi har brist på 1 forward.. då väljer Osten att flytta upp Öberg där istället för backplats å väljer Norgren där som är vår i särklass sämsta back.. bra coathing va??
______________________________________________________________________
Imorrn är det match mot Linköping hemma.. Elitseriens särklass formstarkaste lag förtillfället.. Å hur ska vi då slå dom?? Skillnaden är.. vi kan slå dom.. men inte imorrn.. Malmö är för dåliga just nu.. å att säga att malmö spelade bra igår mot Frölunda är fel.. för gjorde man verkligen de?? se vem man mötte.. Frölunda är i samma kris som vi är.. om inte större med tanke på att de spelade i finalen förra säsongen..

Jag vill gärna tippa med hjärtat imorrn.. men jag ska vara realist å det säger att Linköping vinner väldigt enkelt imorrn mot oss(malmö) med 4-2..
Malmös mål görs av Välivaara å ja kanske Pirjetä..
Kommentera