Malmö Redhawks

24628 inlägg · 2625 ämnen

Varför

362 · » Till forumet


Sv: Varför
Limatainen har skrivit på för Köln.. Malmö ska nu vara ute efter johan Norgren enligt sportal.se
Kommentera

Sv: Varför
Entschuldigen Sie bitte!!! ( För alla stavfel). I stridens hetta.....
Kommentera

Sv: Varför
Ni har ett lag som skall kunna vara kapabel att skaka fram ett SM- guld, inget snack om saken! Frågan är om Bäckman får den arbetsro jag tror han behöver för att tämja en hel bunt av divor och avdankade tugummituggande proffs?
Turbulensen krin Bäckman och co har vart än han kommit varit stort och på gränsen till "foten i arslet".

Personkemin mellan Percy och Bäckman kommer att fälla avgörandet över var ni kommer att hamna när serien är slut. Att få två som "brinner" för sin verksamhet att passa ihop är inte alla ggr så lätt. Ni har ju Percy att tacka för mkt- eller hur?

För mig har Bäckis agerat lika kunnigt och duktigt som Grönhagen gjort med de lag han tagit hand om. Tro mig: Ett lag som Gif skulle aldrig klarat nytt kontrakt förra året om inte Grönis hade haft de genidrag han tog fram när det väl begav sig!
Lycka till Mif, det börjar att likna SM- guld för er del. Inte överaskande med tanke på spelarmaterial och ekonomi.

Väl mött i ladan, där blir det lika tufft som föra året!!!!!
Kommentera

Sv: Varför
stämningen i laget är bättre än någonsin,, jussi är redan sugen på hockey tillsammans med tjompe o kribbe.. kan bäckman få ut det bästa ur ture o linkan så blir det SM guld..
Kommentera

Varför
...är många så himla negativa inför nästa MIF-säsong? Hur många spelare har vi förlorat? 2 stycken, det är Kim Staal (svikaren #1) och Peter Jakobsson. Rödhökarna har fixat Peter Andersson och den kanske störste talangen som MIF värvat. "Hävan", Tommy Albelin, Petri Limitainen, Arnaud Briand är ju aktuella. Helst vill jag se Hävelid och Limitainen i MIF-tröjan, om man får välja 2 bara. MIF har dom andra spelarna med i truppen, nästan bara toppenspelare. Favo-laget blev ju utslagna i semin, men kan bli ännu bättre nästa säsong. Nu har man ett nytt tränarpar, ännu svetigare tag kommer det också bli. Så jag tror faktiskt på SM-GULD till MIF säsongen 2001/02.
Kommentera

362 · »