1150x200-matchtipsbanner.jpg

Matchtips

22039 inlägg · 1235 ämnen

Inlägg #1109977

Sv: MatchTipset drar igång

SwärdH: Varför tas slutspelet bort? Medför det extraarbete som ingen vill ta på sig, eller är det det självrättande systemet som sätter käppar i hjulen? Tidigare har man kunnat vara med i slutspelet trots att man inte placerat sig allra längst upp och därigenom förlängt säsongen, så att säga. Som det blir nu så är det nog lika bra att lägga ner tippandet för väldgt många, mig inräknad, som märker att de inte har nån chans att nå förstaplatsen vid grundseriens slut.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MatchTipset drar igång

Dream Team:

Jag har fått för mig av någon anledning att det kommer komma upp en ny tävling vid slutspel. Just nu är tävlingen säkert lite knasig eftersom den slängdes in mitt under en hockeysäsong, så till nästa kommer det fungera bättre. Kanske att det blir två tvälingar, en grundserie och ett slutspel. Men och andra sidan som spelet är konstrukterat nu så funkar den väl bara för en sådan här tävling, eller är det jag som fått allt om bakfoten?

Eventuellt att Marucs ligger och trycker på en ny tväling som ska representera slutspel? Sedan att man kan få vara med och tippa trots att man inte är med i slutspel bör ju fungera, det är bara att Marucs lägger in att de poängen inte ska räknas med i tvälingen.

Kommentera