Abron

2321 inlägg · 55574 besökare

Abron hockeyblogg

Till bloggen

Många påbörjar Guld vittring långt innan serien startat, jag hoppas på slutspel.

Inför säsongen. 

Vad döljer jag i mina tankar inför Timrås kommande säsong, faktiskt lite svårt att definiera. En sak är helt säker, jag är i hög grad omintetgjord över att Pääjärvi lämnade för att söka lyckan på andra sidan Atlanten. Jag är inte riktigt säker på att valet blir bra, kanske borde han ha avvaktat, bära den börda som heter ”favorit tryck” under ett år, kanske som en av de bättre spelarna i E.S. Klart att jag hoppas det går bra för Magnus, att han blir ordinarie i laget och att hans tillväxt bär mot en än bättre hockey spelare, men ändå är jag besviken.

I motsatts så finns Lander, har intryck av att hans beslut att stanna visar på klokhet. Känns som att Anton kommer att få än mer ansvar på isen, vilket ger ökat know-how och en positiv utveckling för hans del. Att han stannar, gör att mitt Timrå hjärtat pumpar i en euforiskt ljuv rytm.

Lite svårt att göra bedömningar på nyförvärven, men Per Hallins rentré blev för mig en ren o sann skräll. Min första reflexion var nog rätt allmän, vad kan denna 30 åring tillföra laget, speciellt efter hans mindre goda år hos Kringlorna (SSK) de senaste säsongerna. Efter lite återspeglingar så är jag säker på att Per av egen förståelse återkommer till en atmosfär som tilltalar hans auktoritet. Tror inte han trivdes i Tokstan och jag är övertygad om att det blir en nystart för honom, där vi kommer att få beskåda den gamla Hallin, fast med en 30 årings erfarenheter.

 Det som ändock tar den största uppmärksamheten bland min hockey hjärnceller är den nya tränar duon, en värvning som kommer leda till,,,, ja vem vet. Challe saknade kanske den auktoritet och erfarenhet som Perra bevisligen besitter, tillsammans med Clabbe tror jag på en stark positiv utveckling för föreningen. Bara deras aura kommer att skapa en mycket god harmoni bland spelarna, vilket i mitt tänk är 20 procent av prestations förmågan under säsongen.

 Så jag är fullkomligt, orubbligt trygg, det blir slutspel, eller?

 Abrücke.

Av Abron
2010-08-05 10:16