Abron

2321 inlägg · 55574 besökare

Abron hockeyblogg

Till bloggen

Picasso?

Så ja!

Är stigen nu utstakad mot ett sagolik fyrverkeri eller blir det platt fall, typ likt en Picasso i sargen, men vad har Paolo Picasso med detta att göra då.

Jo, kanske är det så att Timrå avgör den 8 April vilket är samma dag då Paolo lämnade jordelivet för nära  40 år sedan, detta årtal passar även ihop på den säsongen som TIK tog sitt SM-silver. Krystat kan tyckas, men historiska årtal och tilldragelser brukar överensstämma, speciellt när det finns kopplingar. Men Picasso var ju född i Spanien, så där rämnade kanske mitt hoppfulla historiska flum. Men det finns en Meunier i laget, å Paolo dog i Frankrike, detta vin dyrkande och konstnärs främjande land, så tre stycken förbindelser till att vi får minst silver den 8 april. Sicka Fabler, eller?

Jag plågas av att vara på fel plats vid fel tillfälla, blev oerhört irriterad på Jimmy H när jag läste i hans Blogg ” den bästa bortaseger jag sett under mina 20 år som supporter”, Jimmy, passa dig när vi träffas.

Kan inte släppa tråden från mitt förra blogg inlägg, det blir en Kung Challe i år, sanna mina ord så gör vi samma tripp som laget från Jerusalem. För om min historiska fabler skall införlivas så avgörs slutspelet den 8 April med en seger i sudden.  

Mot vem? Jag vill bara se ett lag bli snuvade på guldet, så avgörandet kommer att utspelas på Jungful mark vid Göta älvs mynning, å avgörande kommer från Hynning.

Av Abron
2010-03-16 08:46