Abron

2321 inlägg · 55574 besökare

Abron hockeyblogg

Till bloggen

Timrås oflyt orsakas oftast inte av arbete, utan av oro, frustration och förargelse.

Detta ser inte bra ut, jag måste bara skrika ”FY farao så dåligt”.  Jag läger den här förlusten i händerna på Challe å c/o, visst det är spelarna på isen som gör det, inte de bakom båsdörren.  Men idag ställde han ibland fel folk på isen, som exempelvis vid RBK, s 2,a mål, hur bara kan man. Och varför stod Linbäck i mål, är Åkerlund krasslig, eller? Denna forna Gävle pöjk får ta på sig en del ikväll.

Det som jag tycker är väldigt oroande är att Timrå spelarna ofta tappar puck vid en mycket liten press, motståndaren behöver bara visa att han vill checka så vipps tappar man puck innehavet. Det kanske tyder på en viss oro, osäkerhet och dåligt självförtroende. Alla dessa känslor skulle säkert vart betydligt mindre idag om laget vunnit eller tagit points av HV senast, eller VF osv.

Nu väntar MoDo hemma, hur skall laget kunna mobilisera, ja det veti i tusan. Har man inte hittat linjerna i spelet efter 6 matcher lär det nog bli svårt att få points på torsdag.  Timrå vänder denna bissera trend, slår länskonkurrenten med 3-0, inga mål insläppta av Åkerlund?

Av Abron
2009-10-05 21:49


Kommentarer

3-0 är ett rimligt resultat, foppa är i colorado på cermoni så vi gör inga mål på torsdag.. Vi kan väl mest hoppas på att ni prickar stolpen hela kvällen ;)

Modo är ju ännu sämre än oss för tillfället. Deras fans är livrädda för att möta oss på Torsdag. Läste på deras HS att dom inte en tycker dom är hälften så bra som oss...

Vilka matcher har du sett igentligen? Timrå har ju gjort bra bortamatcher, du å många andra är ju så jävla negativa, i princip nytt lag och 6 matcher, mycket gnäll tycker jag.

tålamod!

Berka: Hehe

Tittar man rent spelmässigt och kanske även chansmässigt så visst, då är Timrå riktigt bra nu. MEN, vi har stora problem med det där sista passet samt skärpa/kyla i avsluten. Där har ni nog en klar fördel så jag vågar inte ropa hej :)