Abron

2321 inlägg · 55574 besökare

Abron hockeyblogg

Till bloggen

Tio omgångar och tendensen är tydlig, motståndarna gör mål när Timrå äger puck?

Har av kända skäl inte beskådat så många matcher live, dock kan jag konstatera att efter tio omgångar har mitt kära Timrå inte leverat det som var min uppfattning innan serien startade.  Jag lär mig aldrig att begripa att försäsongs matcher är en dålig fingervisning, hade en övertygelse om en betydligt bättre poängskörd, placering än vad som nu är fallet.  

Min teori är dessvärre följande, att efter tio matcher finns riktningen, ytterligare tio så ser man hur det slutar. Trenden visar solklart, Timrå är inget slutspelslag så som det ser ut idag å laget är inte i träsket för att det saknas kunskap, intentioner. Det är andra ingredienser som saknas, jag begär vilja, hjärta å bättre attityder, om inte så kommer TIK att parkera under strecket och riskerar att hamna i ett kvalfyllt kvalspel.

Nu hänger det på den enskilde spelaren, femman, tränarna ja alla i laget, jag tror att alla en var vet vad som krävs, känner pressen från sig själva, föreningen,  å självklart från supportrar å andra slips bekläda herrar. Gäller bara att denna press som troligen finns kan omvandlas till ett positivt tänkande inför kommande prövningar, för ett är säkert, om laget vänder denna negativa spiral som man just nu befinner sig i, kommer kammen att växa i en sådan grad att vi slipper en fortsättning i moll å förtvivlan.

Djävlar a namna å spela med hjärtat så kommer det…….

Av Abron
2009-10-19 05:37