Et tu Brute

2905 inlägg · 57919 besökare

Et tu Brute blogg

Till bloggen

Jag Blir Så Jävla Brydd!

Helt plötsligt vill alla vara med, jag är mållös. Här har vi ett forum , där lejonparten, kan rimma minst 636 gånger i halvtimman, på Vladivostok, men tydligen har några kört kuken i halsen på allihopa, för nu hörs mycket konstigt, men absolut inget som låter som Vladivostok.

Men låt vara, det flesta är brutalt rövknullade, gång på gång, av ett gäng pingstvänner från Småland. Så vad kan man egentligen förvänta sig? Förmodligen inte någon vidare stake iaf, även fast det sägs vara huvudattributet när det gäller pondusen............för de penetrerade...men låter man sig då......bli så hårt penetrerad......gång på gång?

Därom kan det inte råda någon ovisshet, eftersom man ideligen hamnar i samma pinsamma situation, med dessa religionens fanbärare, åtminstone i Småland. (Håll Käft! Din jävla missionsförbundare! Du har också agat våra norrländska vänner! Smiskat deras minst sagt bleka skinkor, i god tro.)

Vad kan det bero på? Att det i detta norrlandsdominerade forum, är så jävla svårt att ens närma sig verkligheten? Det är liksom lite spoooooky, när en majoritet av inläggen, under en kort tid, handlar om saker, som möjligtvis knappast har någon verklighetsförankring.

Om det nu blir en Europaliga, borde det då inte vara bäst att, tänka sig tanken, kring just det? Vad vet vi? Inte så mycket, men enligt pressen blir det en ES, med tio svenska lag (75/76-86/87). Sedan kommer man tydligen också möta att möta andra lag i en "europoádivision.

Fan! vad gör jag

Det är ju så här det kommer att bli? Gör man rätt, så blir det så! 

Av Et tu Brute
2010-06-10 21:33


Kommentarer

Sexy hockey!

Är det?

Vilka detaljer tänker du då, först och främst på?

Din sexuella självbild matchar tyvärr inte omgivningens uppfattning av dig.

Brute: Könsorden. Primärt. :-)