Harryhaffa

527 inlägg · 20053 besökare

Harryhaffa blogg

Till bloggen

Vad händer nu "Foppa"??

Det här är min sissta blogg på den här sidan, en blogg som jag kopierat från portalen där jag bor nu, "Aftonbladet"...

Änterlgen kan man säga, Foppa har tagit beslutet att lägga av med Hockeyn, och bli ihågkommen som en av de största som funits.

Ja trotts att jag inte är modoit så tycker jag lite synd om att han inte fick sitt SM-Guld, men än är det ju inte försent, ja som spelare är det kanske för sent.

Ja om han vill och passar som tränare/Ledare, För inte säkert att bara för man var en av de största och har kunskapen, att man har förmågan att få fram sitt budskap och kunskap till sina adeppter, för det är en konst blandat med pedagogik och personkännedom, klarar han det då kan han kanske bli en bra tränare.

Eller varför inte handelresande i ishockey, ja en sådan scout, som reser runt och tittar och håller koll på unga spelare på uppgång.

Eller så sportchef för någon elitserie klubb, då han har kontakter over där, och desutom ett namn som klingar så någon större presentation då han pratar med spelarnas scouter, tror jag knappast han behöver, och personligen vet jag vilken klubb jag vill han väljer som sportchef *ler*.

Eller då kära Peter "Foppa" Forsberg, Du har två stanly cup pokaler (Det största man kan vinna) du har både OS och VM pokaler, tom blivit ett frimärke, Till Corey Hirsch

stora förtret (målvakten som vart lurad upp på läktarn i lillehammer) Så du har all rätt och luta dig tillbaka, se omvärden från ett annat perspektiv, spela lite golf, sälja några skor, och må bara gott och kanske ta på dig ett och annat expertkomentator jobb åt C+ eller tv 4.

För det har man gjort rätt för efter en lång och inte helt obesvärande kariär, för en sak vet jag, än har det inte funnits en elitidrotsman som kunnat sluta träna, så det lär du fortsätta med.

Sitter och funderar just nu på, hur lång tid tar det innan vi ser "Foppa" delta i Let´s Dance;)..

Av Harryhaffa
2011-02-17 09:59