Heleniz

518 inlägg · 20756 besökare

Heleniz hockeyblogg

Till bloggen

Skellefteåresan

Jag måste säga att detta är den roligaste supporterresan jag har varit på. Inte bara för att Timrå vann utan för att hela resan var otroligt bra arrangerad.

Klockan 07.05 var jag nere på Navet för att invänta bussarna i morgonkylan tillsammans med ett 60-tal andra förväntansfulla TIKare. Stannade till i Timrå för att hämta upp några till och sedan på E On Arena klev de sista på förutom ett par som stog efter vägen upp mot Härnösand.

Efter ett par kiss och rökstopp kom vi fram i mycket god tid till Restaurang Taste i Skellefteå där vi åt tacobuffé och hade dragning på lotteriet. Glada vinnare i lotteriet blev det. Vi var framme i så pass god tid att det sedan blev ungefär en timmes dödtid i väntan på att vi skulle få åka vidare mot Skellefte Kraft Arena. Väl där var det ett väldans säkerhetspådrag med minst fem poliser och typ 10 publikvärdar som visiterade alla. Vi fick tömma en buss i taget så det tog en stund innan alla kommit in.

Väl inne i arenan var det väldigt trångt på bortastå och det blev sjukt varmt. Men det gjorde inte så mycket en dag som denna när verkligen allt verkade gå Timrås väg. Rögle förlorade, Modo förlorade, Brynäs förlorade och Timrå vann och tog sig upp på slutspelsplats. Det enda som hade kunnat göra denna dag ännu bättre var möjligtvis om Backe hade fått hålla nollan. Matchens stjärnor var tveklöst annars Pär Styf, Tom Wandell och framförallt Johan Backlund. Många andra också bra, men Styf var oväntat bra efter det långa uppehållet och Wandell lika bra som vanligt.

På läktarna var det fullt ös från att första personen kommit in i arenan tror jag. Grymt skön stämning hela tiden och framförallt efter matchen när grabbarna kom in igen och till sist kom Tom Wandell ut helt ensam efter att alla skrikit "Tom Wandell" i ett par minuter. Grymt häftigt!

Kanonresa helt enkelt. Tycker synd om alla som inte var med och jag längtar till nästa stora resa när nu den kan bli av.

Av Heleniz
2008-12-27 23:41