hompa90

205 inlägg · 700 besökare

Historik

·
MoDo Hockey > Sv: Silly season
Smurfen: Verkar som vi vill snåla och hoppas på bra utfall, fast å andra sidan kan vi ju värva innan fönstret stänger i februari... Hinken och Karlin har ju visat att dom kan sen tidigare!
+2
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Silly season
Robin Ztorken L: Samt kanske en ersättare för Viklund som jag fortfarande inte tyckt att vi tagit in så kan väl mycket väl stämma? Men jag vill ha en ny back + ersättare för modigs samt en giftig center. Tror dock vi får nöja oss med 1 back samt 1 ytterfw då McMaster verkar vara på g tillbaka
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Silly season
Mini milk: Jo läste detta på svenska spel "Ett stort avbräck, det kan dock gästerna komma att vara drabbade av. Lagets poängkung, kanadensaren Skyler McKenzie, deltog nämligen inte på torsdagens träningspass.

Det får vi se, och vi får se om han kommer tillbaka. Just nu är han indisponibel, svarar VIK:s sportchef Emil Georgsson på frågan hur länge McKenzie kommer vara borta, till Västerviks-Tidningen."

Känns ju som att han är påväg till antingen HV eller MoDo då inför deadline..
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Modo - Karlskoga 20220202
Från allehanda:
Modo hävdar att Markus Modigs utnyttjat en SHL-klausul för att bryta sitt kontrakt.

Men enligt Hockeyallsvenskans sportchef Erik Ryman är det inte möjligt att skriva in en sådan klausul i kontraktet.

– Det rör sig om en ren övergång, att de säljer eller hyr ut honom, säger Erik Ryman till ÖA.

Så det rör sig om en ren övergång?

– Det rör sig om en ren övergång, att de säljer eller hyr ut honom. Men det finns ingen klausul för spelaren. Modo har säkert gjort en bra affär om de gör sig av med en spelare i den kalibern. Det är ingenting vi i ligan har med att göra.
+1
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Silly season
TickledDonkey: Känns väl inte direkt som nån spets, mer att bredda J20 laget.. Nog hoppas jag på mer än så om vi nu har chansen att utmana
+5
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Silly season
Ser inte om någon tagit upp detta med Dahlroth och MoDo avslutar hans kontrakt i samförstånd.

https://www.modohocke...ilda-vagar
+2
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
"Planen är att Modo Hockey bussar iväg från Hägglunds Arena på tisdagsmorgonen för en drygt 200 mil lång road trip för matcher mot Kristianstad på onsdag och Tingsryd på fredag.

Men Modo Hockey kommer att åka med en kraftigt decimerad trupp till Skåne och Småland. Mattias Modigs, Daniel Sylwander, Max Tjernström och Daniel Sylwander kommer inte att kunna åka med, utan blir kvar hemma. Så frågan är om Mattias Karlin får ihop ett lag?"

Saxat från Allehanda, förhoppningsvis matcher nu i veckan men med ett decimerat manskap!
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Björklöven - MoDo dubbelderby 2021-12-17 18
Tex står ikväll och enligt dagens modo channel live så intervjuade dom Svenningson som ser ut att göra comeback imorgon inför ett fullsatt Hägglunds arena! :D
+3
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
Björklöven har åkt på en ordentlig skadesmäll och har fått gå på tre kedjor de senaste matcherna. Nu verkar det ljusna något på skadefronten, men Björklöven har fortfarande skador på spelare som Francis Perron, Veeti Vainio och Gerry Fitzgerald, och eventuellt också Plant och Girard. Att möta ett formstarkt Modo med ett decimerat manskap är inte optimalt, men Axel Ottosson ser ändå positivt på det hela.

– Det är alltid tufft att ha mycket spelare borta, men det är också ett perfekt läge för oss som spelar att få spela mycket och vara med och bidra. Vi som spelar har full kapacitet att vinna matchen. Så skador är inget att lägga vikt på, de som är borta är borta, vi har andra som kan kliva fram, säger Axel Ottosson.

Ishockey
Sport
Axel Ottosson
Björklöven
Ishockey herrar HockeyAllsvenskan

Från VK
+2
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
Glädjande nyheter i Allehanda angående Svenningson :)

https://www.allehanda...rjar-tanka
+3
Kommentera


MoDo Hockey > Sv: Vita hästen - MoDo 2021-12-03
J F K: Ingen kommentar på hemsidan inför dagens match varken på modo eller allehanda. Ibland tycker jag rapporteringen är direkt svag. Kan ha och göra med bortamatch och lång bussresa men ändå!
+4
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: MoDo - Västerås 2021-11-28
Tarasov: Utöver Tex Williamsson hoppas Mattias Karlin få tillbaka ett par namn till från frånvarolistan till onsdagens hemmamatch mot Tingsryd.

– Tex, "Seb" (Ohlsson), Tanner (MacMaster) och "Dallas" (Jesper Dahlroth) är de som känns nära. Sen har väl "Svenne" (Filip Svenningsson och (Niklas) Folin en bit kvar, men kommer mer och mer. Alla är inom någon veckas tidsram.

Saxat från Allehanda
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: MoDo - Västerås 2021-11-28
Smurfen: Men bör väl hursomhelst dömas mål med tanke på att det var VIK keepern som flyttade på målburen, eller har det inget med saken att göra? Kollar dom om målburen flyttats före pucken passerar linjen eller vad gäller i dessa fall?
+1
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Var nån av dom övriga spelarna som varit borta med EJK, Sylle eller Sebbe?
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Silly season
Amitiel: Blir det inte ett "dyrare" kontrakt att skriva en out? Är ju tveksamt om Bernhard gör 30p och spelar som han gör samt Aagard som också förlängt helt plötsligt öser in poäng och slutar på säg 25 baljor. Då tror jag inte vi kan göra något när SHL klubbarna är och viftar med sedelbuntarna, rätta mig gärna om jag har fel?
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Mejla förslag till Jon på förbättringar, han tar säkert med sig det och gör vad han kan och hinner med.
Tycker att vi istället för att sitta på ett forum faktiskt kan mejla honom med era idéer och tankar.
[email protected]
+9
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Silly season
jonsson: Hur vet du det och vilka rör det sig om?
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Silly season
Som i ÖAs podd "På bänken med ÖA Pelle Hägglund och Mattias Persson" med Widebro som gäst. Modo har sedan 2016 vänt ett eget negativt kapital på -10,2 miljoner till dagens +13,2 miljoner. Dom sa först till Widebro att det egna kapitalet låg på 10,4 miljoner men då var Widebro tvungen att rätta uppgifterna, med nån miljon sådär :D

Mycket intressant avsnitt, där han berättade om att Örnfrakt var en av MoDos stora sponsorer men att dom på sin höjd inte "tog hand om kunden" utan dom blev bjudna på någon match och lunch som mest. Och därav ville Widebro vara med och förändra synen på MoDo som klubb och hans långa erfarenhet att ta hand om kunder. Säger fortfarande att Widebro är nog det bästa som hänt MoDo sedan degraderingen, livsviktig!
+6
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
Vore inte denna mäktig att köra i ett fullsatt Hägglunds Arena?
"When the reds go marching in"
Vet att Liverpool och många fler brukar köra den, men skulle bli ett jäkla drag.

https://youtu.be/DG-EeDhAjTU
+1
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
Saleva: Vars har du läst det? Inte läst någon info någonstans?
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Modo - Vita hästen 2021-10-22
Vad tror vi om Wallin nudå, blir han utlånad till Övik så han inte hamnar i den berömda frysboxen likt Lundin ifjol? Med Tex återställd och en nyvärvad Tikkanen känns det inte som att Wallin har det högsta förtroendet från ledningen..
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Kristianstad - Modo 2021-10-08
J F K: Tycker att det ser ut som att KIK spelaren böjer ner huvudet i situationen då Sam är så pass mycket längre. Hoppas verkligen han frias, hade varit skillnad om inte KIK spelaren spelade vidare i matchen och fått en hjärnskakning. Hoppas det tas med i beräkningen.
+4
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: MoDo - Västervik 2021-09-29
hompa90: Från er som inte la märke till det, ståplats har "utökats" åt höger (vänster om man går ut på ståplatssektionen) med en tredje sektion med möjlighet för ståplats publik. Det var tidigare där sittplatser, någon fler än jag som la märke till det i sändningen?
Uppladdat:

165x300-staplats.png

+4
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: MoDo - Västervik 2021-09-29
Någon fler än jag som såg förändringen på läktaren? Ledtråd: Runt ståplats...
+1
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: J F Ks allsvenska tips säsongen 21-22
1. HV 71
2. BIK
3. Mora
4. MoDo
5. Västerås
6. Björklöven
7. Västervik
8. AIK
9. SSK
10. Tingsryd
11. Kristianstad
12. Almtuna
13. Vita Hästen
14. Troja
+1
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
Som vår käre Sebbe säger i Allehanda här, en helt annan tydlighet och gemensamma frukostar. Verkar som att Karlin är det bästa som har hänt oss på många många år. Hoppas det är en tränare vi får behålla länge

"Kan du peka på någonting som Mattias Karlin och de övriga i staben gör som kommer att göra er bättre den här säsongen?

– Han är väldigt tydligt med hur vi ska spela och det har vi nött på sedan dag ett, och vi har nött på saker veckovis. Vi började med försvarsspelet och sedan gick vi över till anfallsspel och allt görs väldigt grundligt.

Men det är inte bara spelidén som Mattias Karlin och ledarstaben gått in och förändrat utan även saker utanför isen.

– Det är mycket med de dagliga vanorna och det är inte bara något som Karlin tryckt på. Det handlar om äta, sova, nedvarvning och för att ta ett exempel är hur vi startar dagen. Vi har börjat med gemensam frukost och på så sätt ger vi oss själva förutsättningar till ett bra resultat."
+3
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Försäsongsmatcher 2021
Aagaard intervjuas efter mora matchen. Som vi alla sett, är ett helt annat lag och en trygghet i år som vi så saknat. En stabil sportchef och en bra coach, detta är början på något bra!

Tror du att du har en nivå till i dig i år?

– Ja, absolut. Jag känner mig riktigt pigg och är i bra form. Jag har haft en bra sommar och känner mig starkare än någonsin, så jag är rätt säker på att det blir fler än 21 mål i år.

– Jag känner också att den här gruppen kommer bli ett starkare lag än i fjol. Det handlar inte om mina 21 mål, utan att vinna hockeymatcher med laget.

Du låter säker på din sak, att det här årets Modo kommer bli ett starkare lag. Varför?

– Men det är allt. Hur laget satts ihop, från backar till forwards. Det är bara en helt annan känsla i gruppen där inne. Alla jobbar för varandra, det är inte bara på match utan även på träning. Det är underbart att vara en del av det här laget.
+24
Låst ämne

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Avslöjades i MoDo channel igår under Luleå matchen då dom hade honom som gäst. :)
Framgår ingenstans hur långt kontraktet är bara att han tillträder 1 sep.
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
Juniorernas tröjor var ju mycket snyggare där det inte är ett emblem utan det är direkt på tröjan, ser det även ut så på vårt representations lags tröjor? På dessa bilder nedan så tycker jag juniorerna har betydligt snyggare tröjor.
Uppladdat:

135x300-screenshot20210826-171540instagram.jpg

135x300-screenshot20210826-172007chrome.jpg

Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
Padrone78: Karlin effekten kanske infinner sig direkt och vi tar två raka segrar mot vårt ständiga bogey team? :D
+1
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
Apropå ingenting, bör inte vår nya mediakub vara på plats till första träningsmatchen hemma mot SAIK nästa fredag 20/8? Eller kommer den upo senare..
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Silly season
Nooky: Vad har du för smaskig info? Rightare eller leftare, den kan du väl bjuda på? 😉
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
Ännu ett avsnitt med Warg i MoDo hjärtan. Möter en riktig supporter som verkligen visar vad MoDo betyder för gemene man, ett måste att se och avnjuta med en kall Högakusten lagomt till helgen! Warg är otroligt avslappnad och duktig i sina möten.

https://solidsport.co...-stroemmer
+5
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
Smurfen: Var finns det att läsa? Såg ingen artikel i Allehanda.se?
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
Smurfen: Nej bör ju gälla herrlaget. Sen vet jag inte varför det dröjer, dem la upp tweeten från MoDo strax efter 13. Men med ögonen där som Jon gör så tolkar jag det som någon slags nyhet!
Uppladdat:

135x300-screenshot20210725-163024twitter.jpg

+2
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
Blake: Svenningson
+1
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: MoDo - Damlaget
Lite skillnad på hur MoDo tar hand om sitt Damlag jämfört med löven, inte ens ett eget omklädningsrum och har sakerna i en skrubb i arenan.. Rätt stor skillnad!
Uppladdat:

135x300-screenshot20210718-131244chrome.jpg

+6
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
Ännu ett avsnitt att se fram emot i MoDos serie
"Vad är grejen?" med F warg.
Uppladdat:

135x300-screenshot20210717-181424instagram.jpg

+8
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
Apropå något annat än Leksands nya center värvning..

Någon som vet eller läst ett ungefärligt datum då V Hedman tar med sig Lord Stanley till Övik?
+2
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
hanzon: Skicka gärna länk varken sett via modochannel eller allehanda att det finns någon sändning. Står ingenstans om någon repris eller dylikt så skicka gärna.
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
hanzon: Vilken sändning?
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
Bör inte Allehanda eller Modo channel hålla i någon form av sändning nu då det är årsmöte eller dyker det upp i efterhand tro? Någon som var/är där ikväll som kan uppdatera lite vad som sagts?
+3
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Silly season
RagnarLodbrok: Låter långsökt om han skulle ta någon roll i modo, alternativt kanske junior sportchef men han kanske bara är god vän med båda dom?
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Silly season
Billy Öhman: Kommer Wahlberg vilket han bör göra i augusti då han stämplat får vi ju in ytterligare en leftare.. Tror att det blir sista backvärvningen helst om juniorerna ska få någon speltid. Arvidsson, Styf, Lovric
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Silly season
Silly: Ett eller två år spelar ju mindre roll. Kolla bara fansens värvning lex Karlqvist som drog med ett år kvar på sitt kontrakt..
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Silly season
Artikel i ÖA idag. Två backar och två fw ska in varav en center och Gradin säger att vi ligger bra till. Inget nytt om Viklund utan han tränar för att komma igång.

https://www.allehanda...intressant
+2
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
Någon som vet om den här nya match-kuben och det andra är sponsrat av någon givmild sponsor eller privatperson.
Eller tror ni att modo har bekostat kalaset själva och betalar av det på lån?

Någon som vet något, hade varit intressant att få veta. Är nog inte gratis..
+1
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Silly season
S-vikaren: När får vi modo channel sändning igen då? Denna vecka, med något nyförvärv? I veckan landar ju Karlin hemma i övik i alla fall. Nooky har du hört något?
Kommentera

MoDo Hockey > Sv: Apropå ingenting...
Smurfen: Han kan fortfarande inte gå för fullt men behöver pengarna ekonomiskt, men tycker det är fel då att pengarna är bunden till honom, vi kan få något bättre om vi frigör hans pengar istället för att ha dem låsta på honom.
Rätta mig om jag har fel, men visst ersätter Försäkringskassan hans lön sedan en tid tillbaka?
Kommentera

·