kärran

800 inlägg · 6265 besökare

Fakta om kärran

Klubb
Utloggad @ 2013-12-06 07:19
Status
19. Stor grabb
Erfarenhet
Länkar
Stig
Från
28 september 2003
Registrerad
Medlem
Användartyp

Utmärkelser

20x16-award_star_bronze_3.gif 25x20-matchtips_1.jpg Brons 2011/2012 vår


Presentation

Bor en bit från Ö-vik ( 26 km), i en liten by.
Är ständig medlem i MODO hockey.


Har besökt Ö-vikshallarna Swedbank Arena, Kempehallen, Skyttis och Bjästa.
Har dessutom varit i Skellefteå, Kiruna, Luleå, Leksand, Umeå, Kramfors, Sundsvall, Timrå, Gävle, Stockholm (Globen och Hovet), Karlstad, Norrtälje, Jönköping och Göteborg.
Även 2 hallar i USA, New York (Madison Square Garden) och i Miami. Skriver namnen på orterna, då det är enklare att känna igen det, än en massa reklamnamn.

1994 vann jag Peter Forsbergs matchtröja, vid silverfesten i Kempis. Har ofta burit den då jag varit på hockey.

Just nu juni 2011, så följer jag med spänning NHL-finalen. Hoppas på att Vancouver lyckas vinna. Tvillingarna Sedin har jag sett från då de spelade juniorhockey. De gossarna är verkligen värda att vinna. De får kämpa mot en stor Chara som har stor räckvidd och en del andra ganska tuffa spelare.

Såg de flesta matcherna ( på teven) i serien med Boston-Tampa. I Tampa tittade jag extra noga på Viktor Hedman. Lagen bjöd på mycket bra hockey och en av många duktiga var nr 26 St.Louis. Ganska otroligt att deras målvakt var 41 år, drygt dubbelt så många år som Hedman. Tyvärr så släppte han in 1 mål i den 7:e matchen och så var de utslagna. I den matchen vart det inga utvisningar, ganska märkligt för att vara en NHL-match. Boston visste att Tampa var farliga i PP, så de höll sig i "skinnet".