Metal Guru

13904 inlägg · 64049 besökare

Metal Guru Bloggar Huvudet i Bitar

Till bloggen

Mr Mark gör Dr Phil's jobb.

Goda nyheter!
Strax är millionen Brittiska Pund Sterling mina!
Mr Mark svarar istället för Dr Phil, men eftersom de lever i symbios är jag trygg i min förvissning om att snart badar jag i Brittiska Pund Sterling!

Det följde också med en jpg-bild på en Payment Processing Form.
Namn, personnummer, adress och lite sånt ska fyllas i.

"Marital Status" är sista posten. Det måste vara ett tryckfel.
Jag har alltid trott att det heter "Martial Status", så där ska jag naturligtvis fylla i "No. Earthly".

----------------------------------------------
Hej Vinnare!
 
Detta för att informera dig om att detta kontor är i mottagandet av Er senaste den e-post och allt innehåll i denna noteras och förstått.
 
Den information vi samlat in från lotteriet ombord är att en ledamot av det brittiska Export Promotion rådet som vid förra regeringens delegation i ditt land under de sista utställning fick dina kontaktuppgifter och överlämnades till en marknadsföring som utan din biljett på din vägnar som valdes ut och spelat genom ett datoriserat valomgång systemet hämtas från 25.000 namn från USA, Kanada,Asien,Nya Zeeland, Europa och Afrika som en del av det HÖGA AKTIEINNEHAV årliga internationella program och du råkar vara en av de lyckliga vinnarna. Gratulationer!!!!
 
Du rekommenderas att korrekt fylla i det bifogade Betalningsprocesser form och lägga fram för omedelbar behandling av din lotterivinsters. Den Betalningsprocesser blankett skall lämnas in till oss via e-post eller per fax tillsammans med en kopia av ditt certifierade identifiering (Internationella pass eller Drivrutiner liesence eller Arbete ID-kort) som det nationella lotteriet skall inte hållas ansvarig för felaktig utbetalning på grund av felaktiga uppgifter som lämnats av dig mottagaren, Detta är vår fax: 44-207-6812827.
 
Men, Så snart vi har fått den ifyllda Betalningsprocesser formulär med en kopia av din ID, vi skall gå vidare och filen upp dina påståenden för fortsatta utsläpp av dina vann fond till remittance bank här i Förenta - Konungariket.
 
Observera att den här processen kan ta upp till 24-48 timmar att genomföra och en gång är gjort, den som sköts av banken skall vara i kontakt med dig för frisläppande av dina vann priset även du är säker på att någon av dina levereras personliga information är säker och konfidentiell som en säkerhetsåtgärd, vi också råd att du ska behålla din referens och numren konfidentiellt för att undvika bedrägliga påståenden av misslyckade deltagare som vill missbruka program.
 
Vi ser fram emot att få ytterligare korrespondens från dig.
 
Best Regards,
Mr. Mark G. Thackray
Claims Agent
The National Lottery
E-mail Lottery Department
United - Kingdom

Av Metal Guru
2008-10-11 12:49