MIK 7-1

964 inlägg · 16449 besökare

MIK 7-1 hockeyblogg

Till bloggen

Healey?

Var det rätt att sparka Healey?

Hur man än vänder och vrider på frågan så måste svaret bli ja. Svaret blir ja bara för att det redan har hänt. Om man väljer att sparka den poängbästa spelaren så finns det en mycket, mycket bra anledning till varför, annars gör man det inte. Så enkelt är det, oavsätt hur man ser på saken.

Förklaringarna vi har fått från klubben, inofficiella källor och media, stämmer väldigt bra, utom Aftonbladets version. Varför skiljer sig då Aftonblaskan sig så markant från alla andra källor? Jag antar att det finns ungefär två svar på den frågan.  De har en mullvad lite för nära de känsliga kretsarna eller så är Aftonbladet en "sensations blaska", jämnförbar med En Ding Ding Värld, som vill förse oss med lösnummer fulla av vinklade notiser för att öka försäljningen.

Vilket man väljer att tro på är upp till var och en, men det är knappast första gången som Aftonblaskan har attackerat oss med dåliga rykten mitt i en problemperiod. T.ex. Tomas Ros har gjort det lite för ofta. Det sorgliga är att han är bara ett exempel...

Hur som så är jag säker på att alla MIK-supporterar önskar Healey all lycka i en ES-klubb, som inte riskerar nedflyttning, eller någon annanstans i världen, t.ex. SCL Lagnau Tigers, Schweiz.

Av MIK 7-1
2008-11-29 20:43