MIK 7-1

964 inlägg · 16448 besökare

MIK 7-1 hockeyblogg

Till bloggen

Om...

...vi hade gjort si och om vi hade gjort så... tänkte jag länge...

Äh, nu är sorgens tid förbi och vi har en ny intressant säsong framför oss. En säsong fylld med nya intressanta klubbar och are.. ishallar.

Ros till de få från fjolårets lag som bestämde sig för att stanna kvar och reda ut eländet.

Ris till alla legosoldater som lämnade det sjunkande skeppet hals över huvud. Hade lite mer att önska av några av dem...

Nog om det, ska bli kul att skåda en helt ny säsong och ett helt nytt lag. Kommer att bli lite ovant att inte längre vara det där bottenlaget som alltid slår ur underläge, men samtidigt kul att se det hela ur topplagets supporter synvinkel.

Kunde inte hålla mig borta från hockeyn längre, så jag bestämde mig för att , som alltid, se årets första match. När jag hade gjort det fick det ju lov att bli den sedvanliga hemmamatchen också:) Resan kändes ganska lång från Huddinges kalla lilla hall till FMMA, nu menar jag inte bara avståndsmässigt, det kändes som att resa i tiden.

Och hockeyn liknade inte något som jag sett på länge. De här matcherna kändes lite som när vi mötte FBK i ES. Det ena laget kämpar, har viljan och chanserna, men det andra laget gör målen, trampar på och vinner. Lite så där... orättvist. Dj$vl$gt kul att vara på andra sidan läktaren måste jag säga:) Hur det än har gått till så känns det skönt att ha gett det andra storstryk. Klassskiljnad helt enkelt.

Alla "experter" spådde att MIK skulle få en tung start och sedan bli allt bättre. Om det här var den tunga starten de pratade om så ser jag fram emot att möta lillebror i vår. 

Av MIK 7-1
2008-09-25 22:31