*/ ?>

Nalia blogg

Till bloggen

Long time..No see

Det här med att bolla mammarollen och silly season var inte det lättaste, sanna mina ord. Jag läser och försöker hänga med, men i övrigt så har jag nog varit mest puts väck. Nu börjar det dock krypa mot säsong, och ooooj har inte lillen bondat med pappa..så kommer han att få göra det snart :P

Jag har som vanligt tillförsikt inför kommande säsong, förväntningar om att laget kommer att göra sitt bästa. Vi kommer inte ta några SM-guld, men likväl så fortsätter vi att lägga grunden för ett sådant framöver. Jag tror nämligen att ödmjukhet vinner i långa loppet.

Sonen ja, han har fått en Mora t-shirt av sin gammelmoster...som förmodligen kommer att vara söndernött innan säsongen är över. Fast när jag tänker efter, så kommer han nog hinna växa ur den innan säsongen går mot sitt slut. När den är färdig så ska den nog banne mig ramas in. Han ska kunna ta fram den när han är 45 och stolt säga "Det var med denna det började" ;)

Ikväll har ett daladerby ägt rum, ett derby där vi gick bet. Jag tror inte ens att det tog 5 minuter efter matchslut innan jag fick en spydig kommentar på facebook. Jag njuter och ler, vi är många som vet hur långt den typen av attityd har burit deras lag på senaste tiden. Fortsätt gärna, så ägnar jag min energi på att hejja fram ett lag som verkligen är värt att brinna för.

Well, nu har nedräkningen börjat....och hujedamig vad jag längtar!

Av Nalia
2010-08-13 23:09