*/ ?>

Nalia blogg

Till bloggen

Vi har också ett ansvar

Efter kvällens match så kan jag inte vara annat än besviken, sifforna 8-0 talar faktiskt för sig själva. Jag vet ju att laget kan så mycket bättre, de har de ju visat mer än en gång. MEN....det är inte bara laget jag är besviken på idag.

Vi supportrar har ett ansvar, även om vi verkar glömma bort det titt som tätt. Det är inte OK att offentligt spotta på våra spelare, med det menar jag absolut inte att de skulle stå i någon slags frizon gällande kritik...lika bra att poängtera detta. Men att rent av håna spelare är inte rätt väg i mina ögon. Ord som "slut som artist", "slö som faen", "värdelös", "jävla sopa"....är knappast något som höjer prestationsviljan hos någon.

Hur hade du känt det om dessa ord cirkulerade om dig på din arbetsplats? Hade du gladeligen gått till arbetet varje dag och jobbat för att tillfredställa dina kamrater? Det tror jag inte, jag tror du hade tappat lusten...det hade iaf jag.

Vi supportrar får inte glömma att det här handlar om människor, gjorda av kött och blod precis oss. De ord vi vräker ur oss når i många fall fram till dessa människor, det sätter sig i skallen det kan jag lova dig. Hur kan vi kräva underverk av människor som vi så lättvindigt kan sälja för en femma så fort de inte presterar efter VÅRA önskningar?

Uttrycket "Älska mig som mest, när jag förtjänar det som minst" är klockrent. Det är nu de behöver vårat stöd, det är nu de behöver höra att de duger till. Vi ska inte vara med och luta den där backen till branter som blir omöjliga att ta sig upp för....vi ska stå där nedanför och putta dem uppåt!!

Kritik är på sin plats många ggr, idag är en sådan gång. Men även om vi är besvikna och rent av förbannade...så får vi nog passa oss lite för vad vi vräker ur oss.

Vi åkte på storpisk ikväll, och efter 5 raka så krälar vi lite på knäna milt sagt. Men jag tänker inte lämna mitt lag, jag tänker inte släpa dem i skiten....jag tänker stå där nedanför backen.....tänker du?

Av Nalia
2009-11-18 21:45


Kommentarer

Korrekt, inga personagrepp på spelarna tack. Problemet är att det inte fungerar psykoligiskt just nu och laget är allt för känsligt för sjukdomar och skador. Det är helt enkelt för tunn trupp (vilket hänger på hur mycket det finns i kassan att värva splelare för). Speciellt är det backsidan som inte är tillräckligt bra., och målvaktsspelet måste vara på topp. Anfallsspelarna kan spela väldigt bra det vi och det finns mycket talang. Efter omständigheterna får vi vara nöjda om det blir en 7:e plats.

Klart att vi inte lämnar laget. Det har med rötterna att göra. Eller hur?