RubinCarter

838 inlägg · 2938 besökare

Presentation

Jag ska en gång för alla förklara för er modoiter varför ni framstår som jordens mittpunkt, i era egna ögon:

Den generella modosupportern är inte något speciellt hockeyfan utan uteslutande modofan. I modokretsar cirkulerar således bara diskussioner som involverar det egna laget och inte hockey i största allmänhet. Just därför ter det sig väldigt annorlunda för en modoit när andra fans talar om andra lag än deras favoritlag men eftersom en modoit filtrerar bort allt snack som inte har med modo att göra så lyssnar denne bara då det råkar pratas om modo. Just därför framstår det, för modoiten, som att alla andra hela tiden bara pratar om modo.

Slutsats: Den generella modosupportern är inte speciellt intresserad av själva sporten ishockey men kompenserar detta med ett väldigt introvert intresse för den egna klubben.

Så, nu vet du varför du är så förbannat enögd och varför modofans rent generellt uppfattas som ganska rabiata supportrar ;)

///Olle 2011-08-24

 

"De kanske har mat han inte tycker om i Jönköping. Vi har en naprapat och dietist som sköter kostrådgivning här. Men som det även är på isen, så handlar det till sist om att ta beslut på egen väg. För vi sitter inte med hemma i soffan framför tv:n när chipsskålen kanske kommer fram "

/// Per-Erik Johnsson 2011-08-31, om Tjockis Kolan.""Therese var inte förtjust från början att vi flyttade från Sundsvall men hon förstår att vi inte kan stanna kvar där hela tiden heller. Hon drar ett tyngre lass än vad jag gör men vi hjälps åt.""


Chipsvagnen?

///73Sjöbba 2011-09-14