stickan

14 inlägg · 4414 besökare

Historik

·
Brynäs IF > Sv: Brynäs IF - Västra Frölunda, 3/1 -05
Roxio: Fredrik Strid avgör med 2 mål och 1 ass.
Kommentera

Brynäs IF > Brynäs IF - Västra Frölunda, 3/1 -05
Då är det nedsläpp i Gavlerinken igen då, första för året. Förhoppningsvis stärkta efter 4-2 segern mot Luleå senast borde Brynäs kunna spela utan press i denna match, det är nog inte många som förväntar sig att vi ska klara av att plocka tre poäng mot giganterna från Göteborg. Frölunda får gälla som favoriter i denna match och det tror jag att Brynäs kommer att tjäna på i denna match, även om vi alla vet hur bra Frölunda är på att hantera att spela som favoriter. Däremot skulle vi behöva Sebastian Sulku i försvaret imorgon, Frölundas offensiv är väldigt vass och kommer att skapa mycket oroligheter i Brynäs-försvaret. Jag brukar vara optimist inför matcherna och då brukar det gå åt skogen, så den här gången går jag över till den pessimistiska sidan och säger att Frölunda åker hem med samtliga tre poäng.

Mitt tips: Brynäs - Frölunda, 3-5
Kommentera

Brynäs IF > Sv: Oroväckande ang. skador!!!
88Lindkvist: Ja, Brynäs är ensamma om det. Men man måste samtidigt titta lite vad övriga lag har för material på sidan av sina NHL-spelare. Många lag har spelare utlånade som man har möjlighet att plocka tillbaka relativt enkelt. HV71 t.ex. har ett lag som är, om inte bättre, så i alla fall lika bra som det lag som vann SM-Guld förra säsongen.
Kommentera

Brynäs IF > Sv: Oroväckande ang. skador!!!
88Lindkvist: HV71 kommer i n t e att bli speciellt dåliga om lockouten skulle slås av, snarare tvärtom. HV71 skulle förmodligen rycka från Brynäs om lockouten slås av. Mora har fått ett så stort försprång att lockouten måste slås av med minst 10 matcher kvar om Brynäs ska ha en vettig chans att komma ifatt. Det kommer inte att hända, tyvärr.
Kommentera

Brynäs IF > Sv: Oroväckande ang. skador!!!
bocken: Jaså, har Phillips skrivit kontrakt för resten av säsongen? Då är det ju ingen s t ö r r e fara på taket, det hade jag ingen aning om.
Kommentera

Brynäs IF > Sv: Oroväckande ang. skador!!!
88Lindkvist: Jag skulle inte ha något emot att ha kvar stjärnorna i elitserien. Får vi bara behålla Phillips och förstärka truppen med en back och en center med NHL-meriter vid nya transfer-fönstret skulle det vara det allra bästa. En spelare som t.ex. Niclas Wallin i Luleå skulle vi behöva där bak.
Kommentera

Brynäs IF > Sv: Oroväckande ang. skador!!!
88Lindkvist: Ja, men om NHL går igång och Phillips sticker så är han också den enda spelaren i Brynäs som sticker tillbaka till NHL. Titta på de andra lagen, Mora skulle komma att falla som en sten i tabellen, t.ex.
Kommentera

Brynäs IF > Sv: Oroväckande ang. skador!!!
bocken: För sent är det väl inte? Så vitt jag vet så öppnar ett nytt transfer-fönster 15 januari så vad som helst kan ju hända. Sen får vi ju bara hoppas på att Phillips förlänger med Brynäs resten av säsongen, jag har iaf inte hört att han är klar för att lämna oss och det är ju positivt.

Det vi alla Brynäsare nog hoppas på är ju att lockouten slås av. :-)
Kommentera

Brynäs IF > Sv: Oroväckande ang. skador!!!
Det är klart att både Sulku och Dackell är väldigt stora avbräck. Jag skulle vilja påstå att Sulku är viktigast att få tillbaka just nu, för Phillips kontrakt sträcker väl sig inte speciellt länge framöver nu? Dackell i all sin ära men Brynäs stora problem ligger idag på backsidan. Utan b å d e Phillips och Sulku kommer vi att få det oerhört svårt mot såväl topp- som bottenlag.
Kommentera

Brynäs IF > Gott nytt år, kära brynäsare.
Jag vill bara passa på att önska ett gott nytt år till Brynäs IF och alla dess anhängare. Låt oss hoppas att vi kan hänga kvar och fajtas om den sista slutspelsplatsen ända in i det sista. Jag vill ha slutspelshockey i Gävle igen!

Nyårslöfte: Sluta snusa efter januari månad.


Sköt om er - Johan, le fleurball fjolla?
Kommentera

Brynäs IF > Sv: Brynäs-Luleå
Larry: Nej, där sa du ett par sanna ord. Brynäs har aldrig varit bra på att spela under press förut, jag blev väldigt imponerad när jag vaknade (!) och hörde att de vunnit matchen med 4-2. Viktiga poäng!
Kommentera

Brynäs IF > Sv: Brynäs-Luleå
Skönt med seger idag. Tyvärr kunde jag ej se drabbningen pga magsjuka. Inte bra alls. Hoppas att jag inte smittade någon av de som var på Modo-Brynäs i tisdags bara.


Mvh - Johan
Kommentera

IF Troja Ljungby > Kom igen Troja!
Hejsan. Jag är tvättäkta Brynäsare, men jag har alltid haft koll på Troja. Jag hoppas att vi ses i elitserien snart. :-)
Kommentera

Brynäs IF > Modo - Brynäs, 6-3
Första bortaresan någonsin. Förväntningar på ett taggat gäng så väl på is som på läktare. Reflektion: besvikelse.

Den stora besvikelsen ligger under gårdagens drabbning inte hos spelarna i laget, jag tyckte de kämpade och stretade på bra och var i 2½ period välförtjänta av minst en poäng. Det jag inte kan förstå, när vi är ett så pass ihoptryckt gäng med hyfsat många Brynäsare i klacken, är att stämningen från oss under matchen n ä s t a n var lika dålig som på hemmamatcherna. Jag har beslutat för att åka med igen, vid nästa möjliga tillfälle. Sedan om det blir 6 januari eller någon av de övriga tre matcherna återstår att se. Jag vill gärna ha revansch på Modo.
Kommentera

·