tezzan

81 inlägg · 5398 besökare

Presentation

[f]Tjingeling alla sportdiggare!![/f]

Efter 6 år som sambo och extramamma har vi nu brutit upp och jag lever nu med min dotter som snart fyller 5 år i en lägenhet centralt i Timrå. Under åren har det blivit lite hockey på plats men givetvis har jag full koll på både TIK och GIF trots att man inte ser mig på varje match längre. Dessutom ser jag ju på tv de matcher som sänds eller sitter vid radion så klart.

[k]Vem är jag då??!! Jag är en glad och hockeytokig tjej som alltid bott i Timrå.
Jag jobbar som receptionist/ telefonist i stora entrén på Sundsvalls Sjukhus.

Jag älskar mitt lag Timrå IK och att få leva i den atmosfär som blir runt ikring allt som har med hockeyn att göra. Alla kompisar och nya människor man träffar på matcher och på supporterresor.
Tråkigt nog har det blivit lite hårdare och tuffare klimat på klacksidan vilket gjort att många av det gamla gänget som alltid höll ihop, splittrats och nu har sittplats eller bytt plats helt enkelt.. Trist för alla har lika stort hjärta för laget får man hoppas och vi är ju där för samma sak, ATT ÄLSKA VÅRT LAG OCH HEJA FRAM DET I BÅDE MED- OCH MOTGÅNG!! Har aldrig riktigt förstått varför man ska reta upp sig på andra lags supportrar , visserligen har inte alla hjärnceller men varför sjunka till samma nivå..??!![/k]

[färg=red]Det är detta som gör livet värt att leva!!![/färg

Ella så klart min dotter. Hon fyller 5 år i aug i år. Mitt liv vore ingenting om det inte var för henne. Nu börjar hon bli en riktigt stor dam. Hoppas att hon denna vinter vill följa med sin mamma på matcher.

Kommer från en stor familj med 3 äldre syskon och 5 yngre(farsan har legat i), mina bröder kanske ni känner till Anders- säkerhetsansvarig Timrå IK och GIF Sundsvall. Svante jobbar på Domus, varit publikvärd också men har övergått till klackmedarbetare..


[f]Vill på detta sätt lyfta fram en del människor som betytt mycket för mig på olika sätt:[/f]

[färg=red]Madde=[/färg]En kul tjej,träffade henne genom Giffarna. Kul att hon gick över mer till Timrå och lämnade SSK till vår fördel..

[färg=red]Maggan=[/färg] Vi har haft himla mycket kul ihop, mycket Seaport och spaning på spelare en gång i tiden.. Det är tack vare henne som jag började åka på bortaresor också..

[färg=blue]Mattias=Mattias-74-[/färg]supergó kille som jag haft mycket trevligt med på många olika sätt..Håller på Leksand men är en bra kille ändå tycker jag..