1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

325510 inlägg · 3867 ämnen

akvarium

2034482 · » Till forumet


Sv: akvarium
RedNek: Höglands sjön runt är fint 7.5 km
Låst ämne

Sv: akvarium
Off Topic...
Jag & frugan kommer från Hörnefors för att sjunga i klacken i morgon! Ska ta en hotellnatt innan vi åker hem igen på lördag. När vi båda gillar att motionera, finns det någon fin väg/stig/led/eller annat som man kan gå/löpa ca: en mil i Ö-vik om man utgår från centrumområdet?
+4
Låst ämne

Sv: akvarium
hanzon:

Nässen känns ändå spännande. Bra ålder, rutin från SHL. Ingen frälsare men är väl det vi sannolikt har råd med och kan förvänta oss efter att värvat Belov och Iikka. Hoppas han kan ge en stabiltiet till vårt försvar.

Hur som helst lär han bredda truppen och göra att vi kan rotera på fler försvarare, men jag tolkar detta (samt att man går efter mr kalix) som att det kan vara färdigspelat för Norlinder i år samt att status på Toby och Öhman är oklar och dessa kan vara i behov av att vila.

Lite typiskt att vi åker på skador på backsidan samtidigt, hade varit lättare att hantera ifall det hade varit utspritt över truppen mer. Nu blir vår backsida hårt drabbad och spelare med små skavanker kan tvingas att spela när dom egentligen borde kunna vila och läka helt.
Låst ämne

Sv: akvarium
Hassan: Bedrövligt, det är nästan värre. kom ihåg första matchen förra året mot dem. vågarna inte åka dit med barnen mer. massa fyllegubbar som pekar finger och säger glåpord. och så frågar barnen när vi kommer hem vad orden de sa betydde, svider i en pappa. visste inte vad jag skulle säga samtidigt som "rätta virket" står och härjar och ber dem att dra åt helvete och massa. blev sittplats efter den matchen.
+3
Låst ämne

Sv: akvarium
Ryssen: Här inne är det som om man kastar in en käpp bland en massa hundar, det gnälls ganska bra.
+2
Låst ämne

Sv: akvarium
Ryssen: Jo, jag! För jag höll på att pissa ner mig men fick inte under några som helst omständigheter besöka toaletten. Ingen släpptes ut eller in från ståplats under matchen.
+2
Låst ämne

Sv: akvarium
Frebog: Ja eller så ställer man bortaklacken bredvid hemmaklacken, som i Linköping. Men det har ingen kritiserat...
Låst ämne

Sv: akvarium
buteljen: Jodå, man höra rätt bra från akvariet. Modoklacken brukar höras rätt bra. Lövens klack hörs rätt bra.... er hörde man inte alls så du kan ju fundera på varför det var så...
+1
Låst ämne

Sv: akvarium
buteljen: Eller ställer man dit stora högtalare som i Oskarshamn
+2
Låst ämne

Sv: akvarium
buteljen: tror ni behöver göra er redo för kval istället för att fokusera på vad andra lag ska göra
+3
Låst ämne

akvarium
Ni borde skaffa ett akvarium som dom själva har i Timrå så man slipper höra dom.
+10
Låst ämne

2034482 · »