1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

325534 inlägg · 3867 ämnen

Bartosak

2055228 · » Till forumet


Sv: Bartosak
jonsson: kolla på Rosdahl, Olofsson och Björn.
Kontrakt idag betyder tydligen ingenting
+1
Låst ämne

Sv: Bartosak
mattias - 74: Han hade en jobbig match, men hade över 3% bättre räddningsprocent än både Lundin och Hanses. Jag tycker att han var vassare än Canata. Canata hade bättre försvar framför sig.

För övrigt så hoppas jag att Leksand går i konkurs eller åker ur. Mitt nya hatlag. Här aldrig haft något emot dem tidigare, men såhär illa betedde inte ens Percy sig när han var som värst.
+7
Låst ämne

Sv: Bartosak
Rytter:

Ryktet gick ju att han va klar för oss innan allt bröt ut, ska han bara ha hävt det då och kritat för LIF?
Låst ämne

Sv: Bartosak
mattias - 74: Han är för bra för Leksand. Borde välja en annan klubb.
+5
Låst ämne

Sv: Bartosak
Icing-Ove:

Visst fick han en ganska jobbig start i Modo men spelade upp sig efter hand. Hur skulle du ranka honom som en ev SHL målvakt?
Låst ämne

Sv: Bartosak
Rytter: Han har lagt upp en film där han färgar håret blått. Konspirations teorierna börjar ... NU
+2
Låst ämne

Sv: Bartosak
Heyerdal: Blir det SHL så kommer jag inte vara förbannad på Barto i alla fall. Han visade tillräckligt med respekt mot fans och klubb efter avbrottet och förhandlar i alla fall. Oroväckande är det om Hellkvist glappat om innehållet i förhandlingen.
+2
Låst ämne

Sv: Bartosak
Rytter: har inte sett det här iaf men kan så klart missat, ja nu väntar man på nästa uttalande i denna soppa, vem blir det tro gissar Hägglund...
Låst ämne

Sv: Bartosak
J F K:

Tyckte någon skrev att Barto följde leksand på instagram. Var in och kollade och ser inte att han följer leksand.

Man får verkligen hoppas att Barto lirar med oss, den pusselbiten skulle vara skönt att ha på plats tidigt. Sedan skulle han nog kunna locka spelare då de ser att det satsar på truppen.
+3
Låst ämne

Sv: Bartosak
mattias - 74: Ja, eller så är det för att han inte är leksing, så styrelse och korridorerna där nere inte vill ge honom förtroendet han vill ha. varenda beslut verkar ifrågasättas, så nu vill han visa att det minsann är han som bestämmer.
Låst ämne

Sv: Bartosak
J F K:

Ja Djurgårdarna tyckte det var väldigt tråkigt när han lämnade för Leksand men såhär med facit i hand har han mer och bevisa, han är säkert en bra person privat men som GM har han mer och bevisa, men som någon skrev här inne, det är såklart inte så lått att få de spelarna man vill ha till lilla Leksand som ex Sthlm eller Göteborg.

Återstår och se när denna soppa får ett slut. Det bästa vore ju om både Hellkvist och Tjomme bad om ursäkt till sina respektive lags supportrar och anställda för deras klantiga agerande i den här frågan.
+2
Låst ämne

Sv: Bartosak
Heyerdal: Tyvärr inte. Ingen verkar ljuga lika mycket som Tjomme. Jag tyckte han gjorde ett sympatiskt intryck i Djurgården, men nu har han väl blivit snudd på galen pga all knätofs...
+1
Låst ämne

Sv: Bartosak
Nicklas Lundstrom: deras uttalanden går inte att lita på
Låst ämne

Bartosak
Enligt aftonbladet är Leksand inte intresserad av Bartosak igår
Låst ämne

2055228 · »