1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480527 inlägg · 4078 ämnen

Modo utan Foppa...

487419 · » Till forumet


Sv: Modo utan Foppa...
Dawidovski: Tror att om macke gör verklighet av det han så att han kanske flytter hem för gott om hela säsongen over there ställs in så kommer han att betyda ännu mer än han kommer att göra denna säsong. Men visst med en macke i laget kan vi bli faliga i slutspelet
Kommentera

Sv: Modo utan Foppa...
Dream Team: Markus näslund kommer betyda massor för modo! Det är svårt att hitta en så vass målskytt, och i samma kille hittar du ledaregenskaper i världsklass! Han kommer lyfta laget nåt otroligt, min åsikt är lagd.
Kommentera

Sv: Modo utan Foppa...
Dream Team:

Jag håller med dig. Helt klart.

Som jag har sagt så många gånger förut, man kan inte lägga pussel med bitar som inte passar ihop. Jag tror att det är det som är lite av Modos "problem". Dom flesta är alldeles för individuellt skickliga. Om det nu kan vara ett problem. Modo har många gånger inte spelat som ett lag, men dom har dock visat prov på att det faktiskt finns där. Och tar dom bara fram det så kan det förhoppningsvis räcka långt. Men det sitter tydligen hårt inne. Däremot tror jag att dom kommer att bli bättre ju längre serien lider och ju närmare slutspelet vi kommer. Men det gäller ju att ta sig dit oxå. Näe, det vill nog till att dom skärper sig och höjer sig om det ska bli något SM-guld. Men jag hoppas och tror fortfarande. Det kommer jag att göra tills det inte längre är möjligt. Modo kommer att ta SM-guld.


Och som du säger, det ska bli intressant att se Macke. Jag tror att det blir hur bra som helst. Aucoin vet jag absolut ingenting om, så om honom kan jag inte säga så mycket. Men jag hoppas att han kommer med blåstället på och jobbar precis som Hinote gjort i dom senaste matcherna.
Men med Macke i laget... Ja, vad säger man? Macke är Macke.
Kommentera

Sv: Modo utan Foppa...
Dream Team: Det är väl ändå värt att testa en av världens bäste spelare. Kanske t.om den bäste offensive spelaren, iaf om man tittar på poängproduktionen i NHL. Han leder ju den totalt sedan år 2000...
Kommentera

Sv: Modo utan Foppa...
Emma no15: Inget snack om att Foppa en otroligt bra spelare, men problemet är väl att Foppa blir så mycket mer Foppa med bättre spelare runt omkring sig. Man kan väl knappast beskylla MoDo för att ha ES jämnaste trupp. Jag har mycket svårt att tro att det lagspel man visat upp såhär långt ska kunna räcka till att spela hem nåt SM-guld.
Det är väl heller ingen hemlighet att ett lag med ett starkt lagspel torde ha större chans att gå långt i ett slutspel än ett lag med individuellt starka spelare.

Dock kan Markus Näslunds intåg i MoDo bli intressant. Frågan är dock om MoDo når den effekt man önskar med att ta in honom...
Kommentera

Sv: Modo utan Foppa...
emma no15:aa tror att han är me på måndag hoppas hoppas
Kommentera

Sv: Modo utan Foppa...
Emma no15:kanske klokt att han inte chansar och riskerar nått.Hoppas han är med mot Malmö på måndag
Kommentera

Sv: Modo utan Foppa...
Emma no15: ne han spelar ej imorrn tyvärr
Kommentera

Sv: Modo utan Foppa...
Dream Team:

Nej, precis. Men många tror ju att med Foppa i laget ska Modo spela hem SM-guldet på en skridsko. Det är ju tyvärr inte så enkelt.
Men självklart bidrar han med mycket vare sig han är rankad som etta eller trea. Foppa är ju trots allt Foppa.

Han spelar inte imorrn heller va? Nån som har koll?
Kommentera

Sv: Modo utan Foppa...
Dream Team: Äh, det är väl ungefär som förr i tiden, det är dollarpriset som avgör hur bra MoDo är. Fast på den tiden har jag iofs för mig att det hade något att göra med en massa ved, eller något sånt.
Kommentera

Sv: Modo utan Foppa...
Emma no15: Men Foppa är ju bara rankad trea i världen enligt en ny omröstning i Kanada/USA. Ja, tidigare var han väl obestridd (??) etta....
Fast hur bra Foppa är påverkar ju knappast hur bra MoDo är, eller...?
Kommentera

Sv: Modo utan Foppa...
Emma no15: ja helt rätt allt hänger ej på kung foppa
Kommentera

Modo utan Foppa...
Jag hoppas att alla som tvivlat på vad Modo är utan Foppa har fått svar nu. Jag tycker att dom bevisat att allt inte hänger på honom, att det går att vinna även utan honom.
Kommentera

487419 · »