1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474658 inlägg · 4078 ämnen

Mot nya storhetstider?

« · 1836400 Till forumet


Mot nya storhetstider?
Kommer ni ihåg tidigt 90-tal. Modos juniorer ägde. Vann både AJ och BJ SM guld. Flera gånger med 2-siffriga målprotokoll i finalerna (!). Sen följde en härlig tid där MoDo etablerade sig som topplag och var att räkna med under nästan 10-12 säsonger och som till sist kulminerade i ett SM-guld, tack vare hemvändande juniorer från det tidiga 90-talet.

Sen gick vi vilse. Och sen dess har man suttit där skämskudde och undrat vad händer? Varför åker vi inte skridskor? Varför alla dessa avdankade amerikaner?

Men nu. Vi är på väg att hitta hem igen. Återigen dubbla JSM-guld. Återigen fyllt A-laget med närmare 10-talet juniorer. Och man kan se tecken på vårt gamla signum - skridskoåkning, fart och fläkt och jävlar-anamma.

Så tecknen är lovande. In med ännu mer attityd, tjurighet och nolaskogsanda och man kan känna sig stolt igen. Det var länge sen jag kände sån optimism. Och det är dags att ställa upp. Vi ska ge laget den kärlek de förtjänar och fylla lyan på lördag.

Det är dags att ställa in skåpet ordentligt nu och påminna hela serien att vi är Modo. Och så ska Säcken få uppleva på riktigt att vi faktiskt är Sveriges mest enögda publik.

STÅ UPP FÖR MODO!
Kommentera

Sv: Mot nya storhetstider?
Stark kämpamatch av våra damer borta mot Luleå. Ett mål i baken efter 2 perioder. Öka!
Kommentera

Sv: Mot nya storhetstider?
Costanza: j20 förstärkta med Pettersson o Åhström vann med 6-2 mot Vik !
Kommentera

Sv: Mot nya storhetstider?
Heyerdal: Visst är MoDo J20 ett gäng som sen brukar få en tröja i ett NHL-tak och vinna Calder, Norris och Art Ross. Funkar inte Art Ross för MoDo-iten det året, så finns ju alltid Ted Lindsay Award. Det kunde ha varit värre...
Kommentera

Sv: Mot nya storhetstider?
Costanza: vinst över Brynäs för j20 i jämn match , 6-4 sista i öppen kasse, 3 mål av Joel Wahlgen o 2 av Åhström , var rädd om Wahlgrens nu Modo ...-;)
Kommentera

« · 1836400