1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

287641 inlägg · 3738 ämnen

Mot nya storhetstider?

1836400 · » Till forumet


Mot nya storhetstider?
Kommer ni ihåg tidigt 90-tal. Modos juniorer ägde. Vann både AJ och BJ SM guld. Flera gånger med 2-siffriga målprotokoll i finalerna (!). Sen följde en härlig tid där MoDo etablerade sig som topplag och var att räkna med under nästan 10-12 säsonger och som till sist kulminerade i ett SM-guld, tack vare hemvändande juniorer från det tidiga 90-talet.

Sen gick vi vilse. Och sen dess har man suttit där skämskudde och undrat vad händer? Varför åker vi inte skridskor? Varför alla dessa avdankade amerikaner?

Men nu. Vi är på väg att hitta hem igen. Återigen dubbla JSM-guld. Återigen fyllt A-laget med närmare 10-talet juniorer. Och man kan se tecken på vårt gamla signum - skridskoåkning, fart och fläkt och jävlar-anamma.

Så tecknen är lovande. In med ännu mer attityd, tjurighet och nolaskogsanda och man kan känna sig stolt igen. Det var länge sen jag kände sån optimism. Och det är dags att ställa upp. Vi ska ge laget den kärlek de förtjänar och fylla lyan på lördag.

Det är dags att ställa in skåpet ordentligt nu och påminna hela serien att vi är Modo. Och så ska Säcken få uppleva på riktigt att vi faktiskt är Sveriges mest enögda publik.

STÅ UPP FÖR MODO!
+12
Kommentera

1836400 · »