1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482570 inlägg · 4079 ämnen

Roliga typer i Leksand...

149839 · » Till forumet


Sv: Roliga typer i Leksand...
MoDoMartin:

Det här är inget som egentligen handlar om några enstaka personers agerande vid ett tillfälle, om det nu finns sanning i påståendena om vad ni sysslade med så är det minst lika tråkigt om ingen ledare från MODO eller publikvärd på plats sa någonting.

Det är den typen av agerande som skapade Terror-Tommys i fotbollen, ingen vaknade ju egentligen där innan sådant hände. Vad som sedan skedde var ju att fotbollsklubbarna tog ett större intresse i vad supportrarna egentligen sysslade med, på och utanför läktarna. Visst, det blev tråkiga samtal med vissa supportrar först och främst, men sedan så ledde ju det här till ett samarbete med supportrarna som fick hjälp av sina klubbar med att få bättre fungerande organisationer och fick lättare att genomföra vissa typer av evenemang...som t.ex. tifon.

Bästa exemplet på detta inom hockeyn är ju just Leksands Superstars, där gamle ordföranden Doverskog insåg att det här var viktigt, klubben har alltid varit intresserade av och hjälpt till med arrangemang, haft representation i styrelsen med mera...Kan man diskutera resultatet av hur bra den föreningen fungerar?

Jag tycker då iaf att klubbarna ska börja ta ett större intresse i vad supportrarna sysslar med, både när de gör bra och dåliga saker, i MODOs fall skulle ju Reds behöva en hel del hjälp bara med att nå ut med budskapet: alla är välkomna. Det verkar ju finnas en och annan som tror att ett medlemskap i Reds är personlighetsförändrande. :-)
Kommentera

Sv: Roliga typer i Leksand...
MoDoMartin: Alla kan göra bort sig nån gång se bar till att det inte händer igen
Kommentera

Sv: Roliga typer i Leksand...
Jaja jag har inte mkt att säga att jag var en av dom som var där o svina.
Men jag har erkännt att det var jag och jag har bett om ursäkt.
Sen när snacket börjar gå om TIFOGruppen tycker jag ni ska skippa. Att vi en match uppträder som svin får egentligen inte hända men jag kan säga att jag kämpar som en galning för att få saker gjorda(har ni sett bilderna från södertälje)(hem.passagen.se/modotifo)
Jag vet att jag från TIFOGruppen var där men vi hade inga planer på ett TIFO efter som vi får grejerna i veckan.
Sen också det där med inte tvätt äkta supportrar tycker jag är patetiskt,Jag har åkt ända från sthlm för att se den här matchen iof hade jag inte beräknat med så mkt intag av alkohol och jag tar helt på mig skullden,Jaja ni får säga vad ni vill men egentligen orkar jag inte ta mera skit för jag har redan fått tillräklig så kan ni inte inse att det räcker nu???
Ett fela är mänskligt men att förlåta är gudomligt..
MODO mot sm-guld.
PS.vi syns på lördag i gävle då i nyktert tillstånd.DS
MVH Martin
Kommentera

Sv: Roliga typer i Leksand...
Frisco: Forumet på den officiella sidan. Dessutom verkar det vara de iaf enligt ett inlägg nu på morronen...

Jaja, när vin (tja, öl då) går in går vettet ut... "Sämre klack än Antjärn" (stavning) var ju rätt kul iaf... ;-)
Kommentera

Sv: Roliga typer i Leksand...
gripen66: Forumet.... Det var ju som sagt inte officiella sidan.
Kommentera

Sv: Roliga typer i Leksand...
Frisco: I forumet där, så det är ju på intet sätt vare sig officiellt - eller kanske inte ens sant att det _var_ de. Det skulle jag ha tilllagt förstås.
Kommentera

Sv: Roliga typer i Leksand...
gripen66: Vart på modohockey.se står det du säger?
Kommentera

Sv: Roliga typer i Leksand...
Björn VII: Enligt hemsidan modohockey.se lär det varit "Tifo"-gruppen som visade upp sig. Intressant tolkning av Tifo... närmast banbrytande. Är inte Tifo konfetti, skyltar och banderoller?
Kommentera

Sv: Roliga typer i Leksand...
Mr T:

Tyvärr är det nog så att det finns ett antal människor som vet vilka det handlar om, finns också människor som, när de ser det här, vet att de borde ta ett ORDENTLIGT samtal med de berörda.

Annars tänker då iaf jag bli sittplatssupporter inom en snar framtid.
Kommentera

Sv: Roliga typer i Leksand...
Mr T: Håller med. Vad var det där för apskock egentligen? Jag tror knappast att de läser och skriver här iofs...

Nå, det både bevisar och motbevisar nödvändigheten av en mer bastant avspärrning för bortaklacken än de plastrep (!) som finns nu. Bevisar för då hade de varit tvungna att hålla sig där de hör hemma. Motbevisar för att var som helst annars än hos trevliga LIF skulle de där... tja, fått inta horisontalläge och åka till Falun för omplåstring... Men inte hata bara älska, för det har Tobbe bestämt... så är det i Leksand... ;-)
Kommentera

Roliga typer i Leksand...
Hoppas det inte var några "äkta" MoDo-supportrar, som besökte Leksand idag... 4-5 stycken som körde bla dessa ramsor: "Vi hatar Leksand...", "där skall du sitta din j***a f**a", "vi skall k***a era h***r..." De uppträdde i matchtröjor och var rent ut sagt en skam för era färger. Dylika typer förstör tyvärr anseendet för andra, men jag tar för givet, att dessa ramsor inte rullar i Kempis!
Kommentera

149839 · »