1150x200-header2.png

MoDo Hockey

434779 inlägg · 4029 ämnen

Vårt år

2536264 · » Till forumet


Sv: Vårt år
Keriksson: Plats 13 måste vi undvika till alla kostnader. Är lättare att ladda om från plats 14. Men vi vill ju såklart inte komma sist. Så jag hoppas att samtliga går in med inställningen att det enda målet är överlevnad
Låst ämne

Sv: Vårt år
Esox: Hoppas vi klarar oss från plats 13 och 14 nästa vår, blir det dock så så får vi gärna förpassa Leksand eller Oskarshamn ner till Allsvenskan som en revansch från 2020.
+1
Låst ämne

Vårt år
Nu har jag läst ikapp! Och jag har sett matchen ett par gånger igen. Vältrat mig i detta lags prestation och bilderna från Hägglunds.

'Sinnesfrid' är det ord som bäst beskriver min känsla efter matchen.

Jag har inte känt sinnesfrid sedan vi åkte ur mot Leksand. Jag har känt lite hopp emellanåt, vilket är en skön känsla men den är ändå inte i närheten av sinnesfrid. Det är förts nu jag släppt degraderingen och alla negativa känslor mot Leksand.

Med Gradin/Karlin kom också tron på att vi faktiskt är påväg tillbaka och nu är vi där. Skön känsla.

Tack till ALLA på HS som bidrar med analyser, åsikter och allt. Ni är med och lyser upp tillvaron.

Alla mina golfspelande DIF-kompisar har checkat in och gratulerar till en välförtjänt seger. Alla mina golfspelande AIK-kompisar (ett par stycken av dem var här igår och åt middag) är jätteglada och ser fram emot spännande derbyn nästa år.

Nu går jag ut och gör en eld, dricker mer kaffe vältrar mig i efterdyningarna av bragden.
+9
Låst ämne

2536264 · »