1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481568 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1041883

Sv: Building the future, Silly Season 08-09
Poffa:

Det har du nog rätt i, Luleå och Brynäs kommer få stora problem. Just de två lagen är de som sämst sköter sin ekonomi, ja även organisationen i de båda klubbarna tycks vara usel.

Kanske är det att vara självgod, men jag måste säga det känns bra att MODO, utan att förta sig, utan att värva ihjäl sig och anstränga sin ekonomi, har ett lag som utmanar för plats 1-4. Det känns bra att hålla på ett lag som verkar vara världens sista utpost med klubbkänsla. Spelarna med klubbkänsla och stort MODO-hjärta är så ofantligt viktigt att ha just nu. Och just detta som man på vissa håll föraktar.

Det känns tryggt och lugnt, dessutom så sägs det att denna sommar ska bli den varmaste i mannaminne. Då kan vi njuta av sommaren, ingen oro, ångest, bara lugn vänta in säsongen 08/09.

Sen vem hade kunnat förutspå att den ryska ligan skulle explodera så här. Det var nästan lika svårt att förutspå som när muren föll. Jag tror vi bara har sett början på den ryska ligans ambitioner. Det kommer att växa ännu mycket mer och locka svenska spelare. Självklart kommer det att spela MODO-spelare även i den ligan, men jag tror att just då är det speciellt viktigt att ha spelare med klubbkänsla och hjärta. Jag är glad att tillhöra en sån klubb…
Kommentera