1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481443 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1068666

Sv: Brynäs - MODO Hockey 2008-09-29

Se där, här har gnällkärringarna haft årsmöte.

Zakke är tydligen skyldig till allt. Enligt radiosporten styrde Hasse J in pucken i egen kasse i spel 5 mot 3, tredje är det backarna som inte får ut pucken och fjärde är ett friläge. Det enda han kan lastas för är andra målet.

Är det Zakkes fel att börsen gick ner fem procent idag?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - MODO Hockey 2008-09-29
Poffa: Hade du sett matchen tror jag du hade varit ordförande i gnällkärringaföreningen. Skämt och sido, Zacke ger inte sken av att sprida ett lugn som man behöver.

Enligt mig så hade vi faktiskt vunnit denna match om Karol stått. Jag hoppas verkligen att man vilar Zacke ett tag framöver nu, poängen är viktiga varje match.

Det enda som är positivt är att Zucco fortsätter att producera och att man faktiskt gör 4 mål på bortaplan. Lite plus också till Tobias Forsberg som jag faktiskt tror i och med denna match petar ner Snellman i fjärdelinan.
Kommentera

Sv: Brynäs - MODO Hockey 2008-09-29
Poffa: Zajkowski utstålar osäkerhet både i lördags och idag. Han har setts mycket bättre. Han ser liten ut och kryper in i mål. Utanför målet så spelar han hela tiden på motståndarspelare när han ska spela bort pucken. Jag dömer inte ut honom som målvakt, men i de senaste matcherna så har han inte hållit elitserieklass.

Kan du bjuda på en liten hyllningskrönika om Snellman också, eller sa det inget om det på radiosporten?
Kommentera