1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481449 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1068745

Sv: Brynäs - MODO Hockey 2008-09-29

Cyklob: Självklart är det inte bara zacke som rår för den här förlusten. Som du säger så var försvaret yrt värre ibland, men som någon säger så kan man fråga sig varför man inte använder den målvakt som inger mer lung till backlinjen när man har 3 backar skadade. Man skriver en hel del när man blir frustrerad och förbannad. Men jag står faktiskt fortfarande för att jag tycker man borde skicka Zacke till löven för att få matchträning där. Att jag inte vill se han någon gång igen i modo var väl att överdriva dock. 

Tror jag att modo skulle ha vunnit med Krizan i mål? Ytterst tveksamt med tanke på hur laget spelade i 1a och 2a perioden. Men man hade lungt haft bättre chans på att vinna.

Snellman vet jag inte vad man skall göra med för att få igång killen. Men just nu så tycker jag synd om Svarten som får spela med Werner och Snellman.

Sen kan man fråga sig hur länge man kommer klara sig med enbart en formation som fungerar. Får hoppas Salle är tillbaka snarast och att man lyckas få ihop en formation med honom som fungerar väl.

Kommentera