1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479916 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1074516

Sv: Hockeyhjärtan
Poffa: "minns ni de där bröderna som alltid var i sarghörnen och aldrig gör något framåt? En av dessa har tydligen varit bra i veckan. Fast frågar man Skrikegård så är det nog en lögn."


Ändå så tycker jag att man skulle ha plussat ihop poängen med Henrik. Så gjorde kvällstidningarna när de gjorde den statistiskt tvärsäkra galluppen för några år sedan när man frågade alla elitseriespelare VILKEN spelare i es. som var mest överskattad.

Överlägsen segrare blev. Sedinarna, med dubbelt så många röster som tvåan.

Roligast av alla den gången var professor Per Djoos, då i Brynäs som absolut tyckte att Sedinarna var mest överskattade. Uppenbarligen var han då fortfarande snurrigt påverkad av bröderas snurrande kring honom den säsongen. Dumt att vidhålla att han fortfarande överskattade dem. Det hade han väl kunnat låta bli tycker man.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Hockeyhjärtan
NuMo: Det roligaste jag hört som involverar Djoos och Sedinarna är väl att han inför en av finalerna (säsongen alla vill glömma) stannade en av bröderna och sa:

- Ni tar det lugnt ikväll va?

Humor på stor nivå att man inför en sådan viktig match kan ha glimen i ögat och skämta på det sättet. Nu tog inte Sedinarna det så lugnt i den matchen.

Jag kommer mest ihåg en sekvens i matchen då de båda bröderna höll pucken i Brynäs zon i vad som måste vara en av elitseriens längsta anfall genom alla tider. Djoos och grabbarna kröp nästan av banan när det blev en avblåsning.
Kommentera