1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481096 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1075281

Sv: MODO Hockey - Luleå 2008-10-14
spud: Kan däremot tillägga att vi FICK GOD hjälp av Modos säkerhetsansvarige (Jonny Engström). Han ringde, precis som han sa i artikeln OKQ8 och sedan däckjouren så hans sammarbetsförmåga var det absolut inget fel på även om vissa verkar tycka det.

Bussen stod för övrigt i höjd med "glashuset" som är ca 50-100 meter från Swedbank, och dem tog betalt för att stå där
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MODO Hockey - Luleå 2008-10-14
Lövva:

Det är naivt att tro att idioter som gör sådant kommer att sluta med det bara för att MoDo måste betala nya däck för 2000 kronor. Hade de brytt sig det minsta om MoDo hade de inte ens skurit sönder däcken.

När vi tog en minibuss ner till Linköping en gång beordrade polisen oss att inte ha något i bussen som visade att vi höll på MoDo, och att inte ta på oss matchtröjorna förrän vi var "på säker mark". Man hade ju önskat att det inte skulle behöva vara så, men det verkar som att den där fjortishuliganismen spridit sig utanför Linköping. Jag antar att de som hade minibussen har lärt sig av sina misstag nu.

Ett annat tips inför framtida besök till de lulingar som besökte arenan är att försöka bete sig som folk i stället för provocera med pekfingrar och runkrörelser. Jag kan tänka sig att man blir mindre impopulär då.
Kommentera

Sv: MODO Hockey - Luleå 2008-10-14

Lövva: Helt klart en pinsam sak ett bussen fått sina däck sönderskurna. Men att modo skall vara ansvarig för det för att de tar betalt för parkeringen är väl som att säga att kommunen skulle vara ansvarig för allt som händer bilar inne i stan. Man betalar för att stå där inte för en övervakning som finns på vissa andra parkeringar. (Kanske inte i övik dock)

I Kurirens artikel så verkar det som om Engström bara ringde ett samtal när de pratar med Lulingarna men när de pratar med honom så kom han hem 00:30 i stället för 22. vilket bör betyda att han hjälpte till mer än vissa vill få det till i alla fall. Precis som du skriver.

Vill betona att det är tråkigt att bussen fick sina däck förstörda. Hoppas verkligen de får tag på de som gjort det. Bör väl finnas lite folk i området som kan ha sett något. Hade själv blivit galen om jag kom ut från en hockeymatch och fann bilen saboterad. De som tycker de två kameror som skulle installeras i hallen för identifikation av bråkstakar är onödiga kanske tycker det vore onödigt med en kamera till. Men det gör inte jag. Skulle inte ha något emot något som övervakar parkeringen också. Det jag har emot är att det finns folk som får en att tycka det är ok med kameror som övervakar.

Kommentera