1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481084 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1075331

Sv: MODO Hockey - Luleå 2008-10-14
knaskamilla: Visst är det möjligt att dem som gjorde det fullkomligt skiter i om Modo får betala för det som hände (har dock mina teorier om vilka det kan ha varit men jag behåller det för mig själv då jag igentligen inte har några belägg för det).

Men vad som är viktigare i alla fall för mig, och säkerligen för dig och alla andra som går på hockey för att just se hockey är att dessa dumheter får ett stopp. Många kommer att se detta som en krigsförklarning mot Modo fansen och kommer säkert ta första bästa tillfälle att ge igen när vi möts uppe i Coop, och om inte då så nästa gång vi spelar nere i Ö-vik. En riktigt skrämmande utveckling som skulle ta oss direkt non-stop tillbaka till 90-talet och det är knappast någon utveckling som skulle vara bra för någon.

Händelsen har varit ganska uppmärksamat i diverse medier och när det blir så är folk snabba på att ansluta sig, fast dem knappt skulle gå på en vanlig hockeymatch.

Så fort det ligger bråk i luften dras rötäggen till hockeyn. Det problemet har vi när vi möter Skellefteå, vore trist om det även skulle bli så när vi möter er.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MODO Hockey - Luleå 2008-10-14
Lövva: Jag håller med. Vilka gör inte det förresten?

Alla dessa dumheter måste få ett stopp.


Men det går inte genom att hålla värdklubben ekonomist ansvarig för alla vandalism som händer utanför ansvarsområdet. (Där det självklart måte finnas bevakning eller andra säkerhetsanordningar.)


För det första så ser inte vandalerna kopplingen att deras hjärtelag skulle behöva straffas ekonomiskt för vad de gör.

Det är bästa utgångsläget att det för givet för annars hamnar vi helt andra logiska resonemang. Att - i det här fallet ex. - Luleiterna själva förstörde däcken för att tilfoga Modo en ekonomisk förlust. (Och kanske att ta tillfället i akt för att försöka få nya däck.)

Nä, det är bättre att utgå ifrån att vandaler inte vet vilka konsekvenser det innebär för klubbarna.
Kommentera